şahsen özledim ya gelseydi de konussaydik

Sıkıldık soru da bulamadım dedim biri bulana kadar forum tarihe karışacakRehber yazdı:benim hakkımda ne güzel iltifatlarda bulunmuşsunuz ağzınızda bal damlıyor

cartenza al sana soru
 cartenza al sana soru siteden bilemiyorum herhalde Rüfeyde abla derdim
 siteden bilemiyorum herhalde Rüfeyde abla derdim  

Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
Şu an siteden kimin yaninizda olmasini isterdiniz?
 çok hastayım yataktan cıkamadım bugun hiç
  çok hastayım yataktan cıkamadım bugun hiç   

Oh ne güzel ben yalnızdım tabi bütün güntebessümm yazdı:Bürün günüm kızımla geçti aynı değişen pek bir şey yok

oyy canım çorba yapmasını biliyonmuCartenza yazdı:Tüm forum üyeleri buradayken 2015'te ilk gününüz nasıl geçti bakalım ? Ben bütün gün evdeydim sabahtandir yatiyorumsiteden bilemiyorum herhalde Rüfeyde abla derdim

Geçmiş olsun ablacığım yaparız tabirüfeyde yazdı:Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
Şu an siteden kimin yaninizda olmasini isterdiniz?çok hastayım yataktan cıkamadım bugun hiç

Geçmiş olsun ablam hih alındım ama bende çorba yapmayı biliyordumrüfeyde yazdı:Hatice ve Tebessüm olsa iyi olurdu bi çorba yaparlardıda içerdimRehber yazdı:hoş buldukcartenza al sana soru
Şu an siteden kimin yaninizda olmasini isterdiniz?çok hastayım yataktan cıkamadım bugun hiç

İyi düşün iyi olsun dostumRehber yazdı:bende Zahra Sadat yanımda olmasını isterdim.
2015 ilk günüm sıkıntılı geçti diğer günlerimi düşünmek istemiyorum.