tamam tamamhtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz
öylesine ne yaptığımı söylemiştim
yaaa of

bida söleme bak dalga geciyo pis Rehber

tamam tamamhtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz
yaaa of

Rüfeyde abla ne yapcaz ağlıyor dayanamam kihtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz
yaaa of

ben senin yerine olsam açıklamazdımhtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz
yaaa of

Kusmeyin ya ne olacak hem açıklaması daha iyi yyoksa isyan cikarticaktik forumda kaos yasanacaktiRehber yazdı:ben senin yerine olsam açıklamazdımhtc-directioner yazdı:abla yaaaarüfeyde yazdı:Rehber bunu nerden ogrenndi acıklama istiyoruz
yaaa of
ne ise artık küstüm sana

küsme bakim ablayım ben söyler tabi
  küsme bakim ablayım ben söyler tabi  

Tamam ablacım bende seviyorum Hatice anlamı da simdi reis sensinrüfeyde yazdı:ben sevdim onu susar şimdi
Tebessümmm şittt ses to sses

evet tebessüm abla gidip gidip geliyor
  evet tebessüm abla gidip gidip geliyor  
Arkandayız Hatice !!!!htc-directioner yazdı:küsersen küs asıl ben senle konuşmayacağım

tamam artık konuşmuyorum seninlehtc-directioner yazdı:küsersen küs asıl ben senle konuşmayacağım

Rehbere dokunamazlık verelim bu korkuyla olmaz kiRehber yazdı:evet sonra adminler gene beni banlayacaktı

Yapmayın ben yaparım kızartma hep beraber yeriz hem benim tupumde biter kusulurmu yaRehber yazdı:tamam artık konuşmuyorum seninlehtc-directioner yazdı:küsersen küs asıl ben senle konuşmayacağım

oy kıyarrıııım ya günah keçisi olmuşşRehber yazdı:evet sonra adminler gene beni banlayacaktı

[/quote]
[/quote]