Yok canım bu 2.sınavhtc-directioner yazdı:sen ygsye girmiyormusuntebessümm yazdı:Ne ygs si canım 28 krediyle alıyorlar mıhtc-directioner yazdı:ya YGSye çalışın![]()
ay bilmiyordum
Matematik cevapları
Re: Matematik cevapları
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
o zaman sen rahatsıntebessümm yazdı: Yok canım bu 2.sınav![]()
biz YGSye girecek olanlar ahh ah
Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
sinüs 5/13 eşittir demişti cos kaçtır demişti onuda dik üçgende sinüs e 5/13 yazarsak özel üçgenlerden 5/12/13 olur cos ta karşı bölü hipotenüsten 12/13 olur
10 sn lik soru 
sinüs 5/13 eşittir demişti cos kaçtır demişti onuda dik üçgende sinüs e 5/13 yazarsak özel üçgenlerden 5/12/13 olur cos ta karşı bölü hipotenüsten 12/13 olur
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
- rüfeyde
- Doçent
aynen bilhassa bayan olanlar çok tuhaflar çok anlayıssızlar aynısı bayan doktorlardada var tabı bu genelleme farklı olan ıllakı oluyortebessümm yazdı:Bazı Öğretmene sinir oldum
kadına hocam rahatsızım dıyorum kı yuzum gozum sis gittim arabayı zor kullandım o derece gozlerım sısmıstı suratım bembeyaz hanı hasta oldugum bellı hocam midem fena istifra edicem lavaboya gitmeliyim diyorum kagıdını teslım et dıyo ya daha ılk dersı bıle bitirmemişim Allahtan erkek hoca ööyle degıldı bırlıkte gıdelım dedı gıttık 10 dk felan hakkınızı helal edın hocam dedım olur boyle seyler dedı ama kadın moralımı cok bozdu gercekten bıldıgımı unuttum sayesınde
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Htc ismin ne ya htc yazıyom telefon markası reklamı gibi 
Coğrafyaya nasıl çalışıyım bana taktik ver zamanın en zor denemelerinden biri olan körfezin denemesine girdim Türkçede rekorumu kırdım
40 soruda 36 doğru 3 yanlış 1 boş ile dil bilgisi yükseltince çok iyi olacak inşAllah
Ama şöyle bir sorunum var coğrafyadan 7 boş bıraktım
coğrafyada yardım please 
Coğrafyaya nasıl çalışıyım bana taktik ver zamanın en zor denemelerinden biri olan körfezin denemesine girdim Türkçede rekorumu kırdım
Ama şöyle bir sorunum var coğrafyadan 7 boş bıraktım
- rüfeyde
- Doçent
onlara hıc bakmamıstım ama ıkıncısını dogru yapmısımtayfun29 yazdı:Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
sinüs 5/13 eşittir demişti cos kaçtır demişti onuda dik üçgende sinüs e 5/13 yazarsak özel üçgenlerden 5/12/13 olur cos ta karşı bölü hipotenüsten 12/13 olur10 sn lik soru
Bunu doğru yaptımtayfun29 yazdı:Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
sinüs 5/13 eşittir demişti cos kaçtır demişti onuda dik üçgende sinüs e 5/13 yazarsak özel üçgenlerden 5/12/13 olur cos ta karşı bölü hipotenüsten 12/13 olur10 sn lik soru
<3mezun<3
<3mezun<3
Rüfeyde abla dün bu soruyuöDük aynısı hatırladın mırüfeyde yazdı:onlara hıc bakmamıstım ama ıkıncısını dogru yapmısımtayfun29 yazdı:Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
çok sevındım genc !!!
![]()
<3mezun<3
<3mezun<3
- rüfeyde
- Doçent
aynen ya nasıl yapıcaz hıc bılmıyorum pazartesıden sonra baslıcam tam olarakhtc-directioner yazdı:o zaman sen rahatsıntebessümm yazdı: Yok canım bu 2.sınav![]()
biz YGSye girecek olanlar ahh ah
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
HaTiCe sesli harflerin atılmış halitayfun29 yazdı:Htc ismin ne ya htc yazıyom telefon markası reklamı gibi![]()
- rüfeyde
- Doçent
evet canım yaparkende seni anktım hattatebessümm yazdı:Rüfeyde abla dün bu soruyuöDük aynısı hatırladın mırüfeyde yazdı:onlara hıc bakmamıstım ama ıkıncısını dogru yapmısımtayfun29 yazdı:Ondan sonra sinüs cosinüs tanjant sorusu vardı o ++-+ olcaktı birde
çok sevındım genc !!!
![]()
Bidahakine bölgeleri aynı yazalım belki denk geliriz bende matematikte kopya veririm size dermişim
Gıybet yapmayalım arkadaşlar
Mahşerde bu anlattıklarınıza ortak olmak istemiyorm D:
Gıybet yapmayalım arkadaşlar
Bende Tayfun dicemde yazıyo zatenhtc-directioner yazdı:HaTiCe sesli harflerin atılmış halitayfun29 yazdı:Htc ismin ne ya htc yazıyom telefon markası reklamı gibi![]()
Ne gıybeti Tayfun hocanın Yüzünden matematiği sallsmak zorunda kaldım 
<3mezun<3
<3mezun<3