gıybet degıl kı Tayfun son kısı ıle kaldım sınıfta cıkarken kolay gelsın dedım kadında hadı gozunuz aydın dedı hocam daha anlayıslı olsaydınız aydın olurdu belkı dedım cıktım yuzunede dedım yanitayfun29 yazdı:Bidahakine bölgeleri aynı yazalım belki denk geliriz bende matematikte kopya veririm size dermişim![]()
Gıybet yapmayalım arkadaşlarMahşerde bu anlattıklarınıza ortak olmak istemiyorm D:
Matematik cevapları
- rüfeyde
- Doçent
Re: Matematik cevapları
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben ONE DİRECTİON hayranıyım directionerliyim anlamındatayfun29 yazdı:Bende Tayfun dicemde yazıyo zatenhtc-directioner yazdı:HaTiCe sesli harflerin atılmış halitayfun29 yazdı:Htc ismin ne ya htc yazıyom telefon markası reklamı gibi![]()
m.o tekrardan htc den o ismi çıkartmasına çıkarttım ama directioner koymuşsun sonuna o işi bzdu
Yok ben burda onların tutumunu eleştirmiyorum da şöyle kısadan hisse bir Hz.Ali (r.a) hakkında birşey paylaşayım ne demek istediğimi anlarsınız.
Rasulullah Hz. Ali'ye sordu:
- Ya Ali, iyilik ettiğin biri sana kötülük etse ne yapardın?
- Yine iyilik ederdim.
- Yine kötülük yapsa?
- Yine iyilik yapardım.
Hz. Peygamber soruyu tam yedi defa tekrarladı. Hz. Ali yedi defasında da "yine iyilik ederdim" diye cevap verdi.
Ashab-ı kiram ya Rasulallah, Ali'yi çok sevmenizin sebebini şimdi anladık, dedi.
- Yine iyilik ederdim.
- Yine kötülük yapsa?
- Yine iyilik yapardım.
Hz. Peygamber soruyu tam yedi defa tekrarladı. Hz. Ali yedi defasında da "yine iyilik ederdim" diye cevap verdi.
Ashab-ı kiram ya Rasulallah, Ali'yi çok sevmenizin sebebini şimdi anladık, dedi.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Tmm tmm lafı değiştirmede coğrafyaya nasıl çalışcam yardım ethtc-directioner yazdı:tayfun29 yazdı:ben ONE DİRECTİON hayranıyım directionerliyim anlamındahtc-directioner yazdı:
Çok moralim bozuldu son 2 kişi kaldık yarım saatimiz vardı bayan bitirdi eğer beni beklemek istemeseydi sınavı bitirecekti abla merhametli çıktıda bekledi
Kötü puan alırsam çok üzülürüm
kaç aydır yyksuz kaldım
Kötü puan alırsam çok üzülürüm
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
- rüfeyde
- Doçent
Çok dogru da canım kötülük ettiğimi düşünmüyorum hanı bu hastalık sınıfın ortasındamı yapayım ıkı gözetmen bunun için var onca emek vermişim çalışmısımtayfun29 yazdı:Yok ben burda onların tutumunu eleştirmiyorum da şöyle kısadan hisse bir Hz.Ali (r.a) hakkında birşey paylaşayım ne demek istediğimi anlarsınız.
- Yine iyilik ederdim.
- Yine kötülük yapsa?
- Yine iyilik yapardım.
- rüfeyde
- Doçent
sanmıyorum canım eminim güzel gelicektirtebessümm yazdı:Çok moralim bozuldu son 2 kişi kaldık yarım saatimiz vardı bayan bitirdi eğer beni beklemek istemeseydi sınavı bitirecekti abla merhametli çıktıda bekledi
Kötü puan alırsam çok üzülürümkaç aydır yyksuz kaldım
Yanlış anlamışsın beni ben onun orada yaptığının doğru veya yanlışlığını tartışmıyorum.Milletin arkasından konuşmak olmasın diye diyorum anlatabildim mi aceprüfeyde yazdı:Çok dogru da canım kötülük ettiğimi düşünmüyorum hanı bu hastalık sınıfın ortasındamı yapayım ıkı gözetmen bunun için var onca emek vermişim çalışmısımtayfun29 yazdı:Yok ben burda onların tutumunu eleştirmiyorum da şöyle kısadan hisse bir Hz.Ali (r.a) hakkında birşey paylaşayım ne demek istediğimi anlarsınız.
- Yine iyilik ederdim.
- Yine kötülük yapsa?
- Yine iyilik yapardım.
Ashab-ı kiram ya Rasulallah, Ali'yi çok sevmenizin sebebini şimdi anladık, dedi.kin gütmem asla ama yaptıgının yanlıs oldugunu söylerim yuzune belki düzelmesine vesile olurum
Öyle birşey yok ki ben bugün en sona kaldım bayan zorla beni bekledi yapacak başka işi yok sen vermeden sınav sonu olsa dahı bekleyecektebessümm yazdı:Çok moralim bozuldu son 2 kişi kaldık yarım saatimiz vardı bayan bitirdi eğer beni beklemek istemeseydi sınavı bitirecekti abla merhametli çıktıda bekledi
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
video izle ben öyle yapıyorumtayfun29 yazdı:
Tmm tmm lafı değiştirmede coğrafyaya nasıl çalışcam yardım et
Cafer elitoğ hocanın videoları ben de var izliyorum çok güzel
Ya kalitesi iyi değil ki onunhtc-directioner yazdı:video izle ben öyle yapıyorumtayfun29 yazdı:
Videonun daha doğrusu.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
benim işime yarıyortayfun29 yazdı:Ya kalitesi iyi değil ki onunhtc-directioner yazdı:video izle ben öyle yapıyorumtayfun29 yazdı:
Videonun daha doğrusu.
coğrafyam çok iyi
geçen ygs coğrafya denemesi yaptım sadece 2 yanlış yaptım oda soruyu yanlış okumuşum
Öyle deditayfun29 yazdı:Öyle birşey yok ki ben bugün en sona kaldım bayan zorla beni bekledi yapacak başka işi yok sen vermeden sınav sonu olsa dahı bekleyecektebessümm yazdı:Çok moralim bozuldu son 2 kişi kaldık yarım saatimiz vardı bayan bitirdi eğer beni beklemek istemeseydi sınavı bitirecekti abla merhametli çıktıda bekledi
Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3
Gerçekten aşırı iyiymiş yahtc-directioner yazdı:benim işime yarıyortayfun29 yazdı:
Ya kalitesi iyi değil ki onun
Videonun daha doğrusu.
coğrafyam çok iyi
geçen ygs coğrafya denemesi yaptım sadece 2 yanlış yaptım oda soruyu yanlış okumuşum
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet burda onun sitesi var ziyaret et http://www.cografyasaati.com/tayfun29 yazdı:Gerçekten aşırı iyiymiş yahtc-directioner yazdı:benim işime yarıyortayfun29 yazdı:
Ya kalitesi iyi değil ki onun
Videonun daha doğrusu.
coğrafyam çok iyi
geçen ygs coğrafya denemesi yaptım sadece 2 yanlış yaptım oda soruyu yanlış okumuşumbendemi dinlesem ki
Bu siteyi iyice kurcala coğrafyayla ilgili herşey var oyun bile var
En son Köylü Kızı tarafından 04 Oca 2015, 14:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.