AÖL Forumuna

Herşey serbest...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor
Mesajlar: 761
Kayıt: 29 Kas 2014, 02:28

AÖL Forumuna

Mesaj gönderen Cartenza » 14 Oca 2015, 00:46

Evet arkadaşlar galiba şuan girdiğimiz en sıcak en samimi en güzel en duygulu en bilgili ve en harika foruma biz sahibiz galiba mi demiştim ben ? Kesinlikle bizim bu güzel forumumuzdur Türkiye de hatta iddali olmak gerek Dünya da ki en sıcak forumdur bizim güzel Aöl forumumuz ! Burada sadece 1-2 prosedür öğrenmedik ya da bilgi hafifsenmeyecek şeyler öğrendik renkliliği birbirinden farklı insanların aynı imkanlarda okumaya hayatla mücadelesini gördük izledik ortak olduk öğrendik.Birbirinden farklı insanların farklı inançlarına ideolojilerine saygı duymayı dostça beraber olmayı öğrendik değerli üye kardeşlerim değerli forum yöneticilerimiz moderatörlerimiz ile harika dakikalar geçirdik biz her şeyden önemlisi bir aile olduk küçücük forumumuzda birbirimizin zor zamanlarına minicik de olsa dokunmaya çalıştık mutluyken o beraber sevindik kim bu güzel samimiyeti hor görebilir ki kim bu güzel duyguları gizleyebilir ki sizinle tanıştığıma o kadar memnunum ki rengarenk formumuza binlerce kez tesekkur ederim biz harika bir ekibiz ama her şeyden önce bence biz harika bir aileyiz sevgili Aöl ailesi bu dava da bizimle mutlu olan bizim ağlayan bizimle sevinip üzülen tüm kardeşlerimize yürekten tesekkur ederim ve elbette bize bu imkanı sağlayan güzel kurucularımıza sizi seviyorum güzel kardeşlerim ve abiler ablalarım Yaradan bu mutluluğumuzu bozmasın ve attığı kucuk tohum parçası tam kalbimizde kocaman bir orman halini alması dileğiyle benim güzel forum ailem hepinize bir bir teşekkürler :gul:


Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye
Mesajlar: 4323
Kayıt: 15 May 2014, 15:43

Re: AÖL Forumuna

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 14 Oca 2015, 00:56

evet bende teşekkür ederim
gerçekten eşi ve benzeri olmayan bir forum.
yeni dostluklar, yeni bilgiler ve yeni hayatlar gördük burda
en güzeli birbirimize olan sevgi ve saygımız oldu
bizi birbirimize bağladı çok teşekkür ederim tüm forum ailesine....

emrahk
Onursal Üye
Mesajlar: 4871
Kayıt: 26 May 2009, 12:26
Konum: İstanbul

Re: AÖL Forumuna

Mesaj gönderen emrahk » 14 Oca 2015, 16:01

AÖL Forum hakkındaki görüşleriniz çok güzel arkadaşlar. Forumu yıllar önce kuran adminlerimize ben de teşekkür ediyorum. Burada üye olsun, misafir olarak gezsin binlerce arkadaşımızın okulunu daha rahat bitirmesine yardımcı olduk hep beraber. Bundan büyük mutluluk olamaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."


Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Narbe
Uzman
Mesajlar: 198
Kayıt: 07 Ara 2014, 20:44
Konum: MEZUN

Re: AÖL Forumuna

Mesaj gönderen Narbe » 14 Oca 2015, 16:08

Çok motive edici bir yer olduğu kesin, Bu dönem sınavlarına ciddiyetle hazırlanmama yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
      • Bende esamesi yok .

Cevapla

“Serbest Kürsü” sayfasına dön