Aöl'sinde ki en son duyuru
Aöl'sinde ki en son duyuru
Arkadaşlar en son yayınlanan duyurudan ben hiç birşey anlamadım,anlayanlar varsa bizi de aydınlatabilirler mi?
ADALET
Re: Aöl'sinde ki en son duyuru
Arşivleme duyurusunu diyorsan o siz öğrencileri ilgilendirmiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
O, Halk Eğitim ve koordinatör lise idarecilerinin ilgilendiren bir duyuru. Dediğim gibi sizle ilgisi yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Ebru bildiğim kadarıyla bizim (öğrenciler) için olan duyuruların hepsinde Öğrencilerin dikkatine,Sevgili öğrencilerimiz gibi bize hitap eden cümleler mutlaka bulunuyor 

Aradım sordum zaten bu duyuru kimi ilgilendiriyor diye 3-4ocak sınavı sonucu mezun olabilecekler ve yeni kayıt olanlar için geçerli dedi 147
ADALET