BEN...!
Re: BEN...!
İlk ve son ama dimiiiKöylü Kızı yazdı:Sağol tebessüm özelden orijinalleri atarım sanada
Furkan bugün İnstagram günü çılgınlık yaptık ve resimlerimizi koyduk sağol bu arada teşekkür ederim
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İstersen atabilirsin bugün bi daha gelmez çok değişik yaa
Aslında ben sana atacaktim sadece ozelden ama foruma da atmak istedim evet değişik bir gün Çılgınlık resmennn
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet ya ne oldu bize Çılgınlık böyle bişey olsa gerekcemre2013 yazdı:Aslında ben sana atacaktim sadece ozelden ama foruma da atmak istedim evet değişik bir gün Çılgınlık resmennn
- foundreform
- Doçent
Harbiden bu gün çılgınlık yapmışsınız ama iyi olmuş bu sayede görmüş olduk sizleri.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Dur bir tane daha koyayım ama sonra kaldıracamfoundreform yazdı:Harbiden bu gün çılgınlık yapmışsınız ama iyi olmuş bu sayede görmüş olduk sizleri.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ben Köylü olduğuma göre beni anlatan resmi koyayım barifoundreform yazdı:Harbiden bu gün çılgınlık yapmışsınız ama iyi olmuş bu sayede görmüş olduk sizleri.
................Kaldırdım...............
- foundreform
- Doçent
İyi bu seferde sadece ben görmüş oldum,fotoğrafı başkaları göremedi.Köylü Kızı yazdı:Ben Köylü olduğuma göre beni anlatan resmi koyayım barifoundreform yazdı:Harbiden bu gün çılgınlık yapmışsınız ama iyi olmuş bu sayede görmüş olduk sizleri.
................Kaldırdım...............
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Aynen bu resmi sadece sen gördün
- rüfeyde
- Doçent
ya edebiyat 8 den başladım calısmaya haticecim konular çok calısacak daha 12 derste var acaba sorulara baksam bide sair ezzberlesem yeterlı olurmu sence akıl verin banaaa
moral sıfır ruh ve beden saglıgı sıfır ay ben ne yapcam yaa bu sınavda kesın çakıcam
moral sıfır ruh ve beden saglıgı sıfır ay ben ne yapcam yaa bu sınavda kesın çakıcam
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
25 gün gibi bi zamanda yetiştirebilirsin, moralini bozma ne güzel ÜNİye yerleşeceksin, mutlu olmalısın, bende Edebiyat 8 çalışacam hiç sevmem ama okuyacam mecbur notlara çalış bide kitaptaki hikaye ve şirleri okuma zamanını alır sadece önemli yerleri oku şairleri ve eserleri bil yeterrüfeyde yazdı:ya edebiyat 8 den başladım calısmaya haticecim konular çok calısacak daha 12 derste var acaba sorulara baksam bide sair ezzberlesem yeterlı olurmu sence akıl verin banaaa
- rüfeyde
- Doçent
aynen öyle yapayım diyorum tarih felan almısım onlara yuklenmem lazım asıl ya daha var ama malum hem enes hemde 10 gundur evde yoktum erkek yanlız evde olunca hersey batmıs temızlık yapıyorum
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
YA sen yaparsın bu güne bugün sen YGSden Dershaneye gidenlere taş çıkarmış bir bayansınrüfeyde yazdı:aynen öyle yapayım diyorum tarih felan almısım onlara yuklenmem lazım asıl ya daha var ama malum hem enes hemde 10 gundur evde yoktum erkek yanlız evde olunca hersey batmıs temızlık yapıyorum
temizlik zaten yaz için yapılacaktı olsun yavaş yavaş her gün azıcık yaparsan biter
- rüfeyde
- Doçent
sorularla kıtabımın alakası yok haticeee sanırım eski basım verılmıs bosuna ıkı aksamdır özet yapmaya calısmısım
sağol tatlım moral icin
sağol tatlım moral icin