Evet Adidas çok güzel.. bende de var süperler.not yazdı:eğerki sporsa adidas super star tek geçerim yıllardan beri giydiğim bir ayakkabi sırf duruşu yuzunden alıyorum uyum sağlıyor
resim : http://cdn.korayspor.com/Uploads/Stoklar/b35768_1_b.jpg
Bide onlar toz tuttu mu temizlenmiyor iz kalıyor.Dersatatürk yazdı:Spor ayakkabı alacaksan sakın ola ki yazın serin tutar falan diye fileli alma . İki ay önce aldım dün bir baktım ki fileli kısmı delinmiş . Gitti 70 tl ... :/
Doğru tabi bide o var . Şimdi yeniden bir ayakkabı alacağız ...Köylü Kızı yazdı:Bide onlar toz tuttu mu temizlenmiyor iz kalıyor.Dersatatürk yazdı:Spor ayakkabı alacaksan sakın ola ki yazın serin tutar falan diye fileli alma . İki ay önce aldım dün bir baktım ki fileli kısmı delinmiş . Gitti 70 tl ... :/
Bide Makina'ya atıyoruz temizlensin diye bu sefer fileleri bozuluyor. Yazlık diye kesinlikle almayın, paranızı çöpe atmış olursunuzDersatatürk yazdı:Doğru tabi bide o var . Şimdi yeniden bir ayakkabı alacağız ...Köylü Kızı yazdı:Bide onlar toz tuttu mu temizlenmiyor iz kalıyor.Dersatatürk yazdı:Spor ayakkabı alacaksan sakın ola ki yazın serin tutar falan diye fileli alma . İki ay önce aldım dün bir baktım ki fileli kısmı delinmiş . Gitti 70 tl ... :/