sınav sonuçları
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: sınav sonuçları
Evet doğru, İŞ TAKVİMİnde öyle yazıyor yani doğrudur..
- yaprak dökümü
-
açıklasınlar çekilmiyor bu stress.nasıl geçti sınav bu arada ???
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bugün kitapçıklar gelsin karar verecem iyimi kötümü diye... yaa İngilizcede çok kolay bir soruyu hemde kitapta olan bir soruyu yanlış yapmışım yaaa sinir oldum nasıl olur off hzlıca yapınca gözden kaçtı yaa o soru kitapta vardı ama yaaaalperkerem yazdı:açıklasınlar çekilmiyor bu stress.nasıl geçti sınav bu arada ???
-
Sen ne diyorsun ya ben Hz Muhammedin doğduğu yeri yanlış yaptım ki cvp ları kontrol ederken fark ettim.en az 10 soru okudugumu anlamadıgım için gitmiştir yani
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hadi yaa.. geçmiş olsun neyse hayırlısı olsunda üffyaa onu nasıl yanlış yaptım yaa çok basitti amaalperkerem yazdı:Sen ne diyorsun ya ben Hz Muhammedin doğduğu yeri yanlış yaptım ki cvp ları kontrol ederken fark ettim.en az 10 soru okudugumu anlamadıgım için gitmiştir yani
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Olsun olsun... sonraki dönem verirsin hem düşük almaktan kurtuldun, 3. dönem daha yüksek puan alarak vereceksin İnşallah... Üüzülme lütfen yaatebessümm yazdı:matematik hariç tüm dersleri geçmişim üzüldüm
bende bildiğim bir çok soruyu yanlış yapmışım üzüntünü anlıyorum tatlımKöylü Kızı yazdı:Bugün kitapçıklar gelsin karar verecem iyimi kötümü diye... yaa İngilizcede çok kolay bir soruyu hemde kitapta olan bir soruyu yanlış yapmışım yaaa sinir oldum nasıl olur off hzlıca yapınca gözden kaçtı yaa o soru kitapta vardı ama yaaaalperkerem yazdı:açıklasınlar çekilmiyor bu stress.nasıl geçti sınav bu arada ???
tarihi çok iyi bekliyordum ama hep bildiklerimi yanlış yapmışım sinir oldum
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
haklısın tatlım bende dünden beri ders çalışmaya başladım 31 zorunlu dersim kaldı 92 kredim varKöylü Kızı yazdı:Olsun olsun... sonraki dönem verirsin hem düşük almaktan kurtuldun, 3. dönem daha yüksek puan alarak vereceksin İnşallah... Üüzülme lütfen yaatebessümm yazdı:matematik hariç tüm dersleri geçmişim üzüldüm
bir an önce bitirmek istiyorum
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Malesef o soruya sinir oldum, nasıl yanlış yaptım yaa çoook basitti ama...
Tebessüm hiç üzülme o 31 derside vereceksin yakında hepsini...
inşallah canım seçeceğim dersleri hazırladım yani sınava kadar bol bol ders çalışacağımKöylü Kızı yazdı:Malesef o soruya sinir oldum, nasıl yanlış yaptım yaa çoook basitti ama...
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ha işte moralin yerine gelsin, Ramazanda bol bol zamanın olacak İnşallah bu sefer çok iyi olacak...
inşallah canımKöylü Kızı yazdı:Ha işte moralin yerine gelsin, Ramazanda bol bol zamanın olacak İnşallah bu sefer çok iyi olacak...
bu dönem sınava çok vakit yok kayt yenileme geç başlıyor sınava 1 ay kala kayıt yenilenior
<3mezun<3
<3mezun<3