Arkadaşlar sıkıntı ediyorum sürekli bu konuyu açıp sizlerinde görüşünü almayı düşünüyorum
Arkadaşlar bu sne üniversite kayıtları 3-7 agustosa alındı ve ek yerleştirmelerde ocak ayına çekiildi bu uygulama EK YERLEŞTİRME dekilerin derslerden kalmasını önlemek için.geçen sene liseden mezun olamayanlar için 7 kasıma kadar hak tanınmıştı bu sene tanınır mı bilmiyorum ama açık lise sınav tarihleri çok geç ve geç kalacak sıkıntı bu sizce nasıl olur bu durum ?
Bu Sene Üniversiteye Gidecekler Düşünenler İçeri (ÖNEMLİ)
-
- Asistan
- İletişim:
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Bu Sene Üniversiteye Gidecekler Düşünenler İçeri (ÖNEMLİ
Ben BİMER'e Cemre için başvuru yaptım ama halen cevap gelmedi..
-
- Çırak
147'yi aradım diyorki 3.dönem sınavında eğer kredilerinizi verirseniz yani mezun olursanız diploma 2-4 aya basılıyormus yani gecici diplomaya benzer birşey verilecekmiş onunla üniversiteye kayıt olunabiliyormusuz .
-
- Asistan
- İletişim:
sıkıntı o degil çıkma belgesi ile kayıt oluyosun zaten diploman olmasa bile inşallah 3 dönem sınavınıda kabul ederler mezuniyet içinfelipemexes yazdı:147'yi aradım diyorki 3.dönem sınavında eğer kredilerinizi verirseniz yani mezun olursanız diploma 2-4 aya basılıyormus yani gecici diplomaya benzer birşey verilecekmiş onunla üniversiteye kayıt olunabiliyormusuz .
- foundreform
- Doçent
Bence 3.dönem ile mezun olanları kabul ederler ama ek sınav ile mezun olanlar için bir şey diyemem.mustafadokk yazdı:sıkıntı o degil çıkma belgesi ile kayıt oluyosun zaten diploman olmasa bile inşallah 3 dönem sınavınıda kabul ederler mezuniyet içinfelipemexes yazdı:147'yi aradım diyorki 3.dönem sınavında eğer kredilerinizi verirseniz yani mezun olursanız diploma 2-4 aya basılıyormus yani gecici diplomaya benzer birşey verilecekmiş onunla üniversiteye kayıt olunabiliyormusuz .
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015