sınav sonuçları 4 eylül cuma
sınav sonuçları 4 eylül cuma
internette bakınırken bi iki yere denk geldim hepsi 4 eylül yazıyo bi taneside geçen seneye göre tahmin yapmış 21-30 ağustosta açıklanır diyo 4eylül açıklarlar diye düşünüyorum bende link veriyorum bakabilirsiniz arkadaşlar
http://www.aciklise.net/kayit-islemleri ... kvimi.html
bunun üstüne bu kadar gitmemin sebebide şu aöl çok geç açıklıyo sınavları ygsye giren aday sayısı 2 milyon yakındı bu sene bi haftadan kısa süreden açıkladılar.bizi ne hikmetse 40 güne sığdıramıyorlar 
- foundreform
- Doçent
Re: sınav sonuçları 4 eylül cuma
İş takviminde belirlenen tarihten en fazla 1 hafta önce açıklarlar diye tahmin ediyorum.Çünkü genel olarak hep geç açıklanıyor.
Bütün cevap anahtarlarının,bir araya toplanması 1 hafta sürüyormuş.
Bütün cevap anahtarlarının,bir araya toplanması 1 hafta sürüyormuş.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Erkenden hallolsunda sunlar 
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Gerçekten ne kadar erken hallolursa o kadar iyi olur acilen diploma ve ya mezun oldu belgesine ihtiyacım var yoksa çok güzel bir iş imkanımı kaçıracağım . :/
diplomasız almıyorlar mı işe?
Ay sonuda olabilir 4ude gecen sene 3.donem sinavini 20gunde aciklamislar dedigin gibi insallah erken aciklarlarda isin hallolur
Caniko her yere diploma istiyolar,bu sene basi bende basvurdum hem evime yakindi hemde iyiydi maasi ama mezun olmadigim icin almadilar.her yer diploma istiyo ne varsa artik bu diplomada
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Lise mezunu istiyorlar , sonuçların açıklanmasını bekleyin'de belge getireyim diyemiyorsunuz ki insanlara ... :/ Moralim çok bozuk inan .Caniko yazdı:diplomasız almıyorlar mı işe?
Bozma moralini hocam yakında alacaksın diplomanı o iş olmazsa başka iş olur. Beni de bir kere lise mezunu değilim diye geri çevirmişlerdi.Dersatatürk yazdı:Lise mezunu istiyorlar , sonuçların açıklanmasını bekleyin'de belge getireyim diyemiyorsunuz ki insanlara ... :/ Moralim çok bozuk inan .Caniko yazdı:diplomasız almıyorlar mı işe?