böyle saçma dağılım mezuniyete özel sanırım !
böyle saçma dağılım mezuniyete özel sanırım !
böylesini ilk defa gördüm şok oldum ilk oturum sadece 2 ders sınavım var
gerisini 3.oturuma bırakmışlar.Giderayak yapmışlar bu saçmalığı ve komikliği
gerisini 3.oturuma bırakmışlar.Giderayak yapmışlar bu saçmalığı ve komikliği
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: böyle saçma dağılım mezuniyete özel sanırım !
dersler kitapçıklara bölünmüştür 1. kitapçık 2. 3. diye sizin seçtiğiniz dersler 3. kitapçığa denk geliyor size özel bir durum yok derslerinizi seçerken yanında oturumları var . yani belli bir sisteme göre
meow1 yazdı:dersler kitapçıklara bölünmüştür 1. kitapçık 2. 3. diye sizin seçtiğiniz dersler 3. kitapçığa denk geliyor size özel bir durum yok derslerinizi seçerken yanında oturumları var . yani belli bir sisteme göre
ilk defa başıma geldi
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Size özel değil zaten ders seçerken hangi oturumda olduğu'da yazıyor listede bir kere bana'da denk geldi cumartesi öğleden sonraydı sanırım 8 ders'den girmiştim .
Dersatatürk yazdı:Size özel değil zaten ders seçerken hangi oturumda olduğu'da yazıyor listede bir kere bana'da denk geldi cumartesi öğleden sonraydı sanırım 8 ders'den girmiştim .
iyi ozaman bende bana kıyak yapmışlar dedim
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
İngilizce matematik kimya fizik türü derslerden kredi aldınız mı ..170 kredi içerinde varmı yani
Bende 1. oturumda sadece Edebiyat sınavına gireceğim diğerlerini dağıtmışlar. Aslında birinci oturuma ders seçmeyecektim ama başka iyi kredili ders kalmamıştı.
liderim07 yazdı:İngilizce matematik kimya fizik türü derslerden kredi aldınız mı ..170 kredi içerinde varmı yani
Hayır saydiklariniz hiç olmadı okuldan 66 kredi geldi
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Ben 17 ders seçtiğimde oturumlara 6 - 6 - 5 şekilde dağılmıştı. Rastgele seçmiştim bide
-
- Doktor
arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın yeni konu açamadım bi türlü bulamadım konu açmayı.. bildiğiniz gibi bugün açık öğretim sınavları oldu, sonuçlar ne kadar sürede açıklanıyor?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Sınav soru ve cevaplarının açıklanması bir haftayı bulabiliyor ama net olarak sınav sonuçlarının açıklanması 25 Ocak birde sitem etmiyorum sizlere ama biraz araştırıp bulabilirsiniz bunları Açık Öğretim Lisesinin resmi sitesinde Açık Liseye ait her türlü bilgi mevcuttur .
Buyurun burada iş takvimi gelecek dönem kayıt tarihleri sınav tarihleri ve sınavın açıklanma tarihleri hepsi mevcut . ; http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=8
Buyurun burada iş takvimi gelecek dönem kayıt tarihleri sınav tarihleri ve sınavın açıklanma tarihleri hepsi mevcut . ; http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=8