AÖL'den aramızda bir çok mezun var, acaba 20 yaşında mezun olup üniversite okuyan var mı?
Mezun ve üni için 20 yaş geç mi?
Mezun ve üni için 20 yaş geç mi?
Merhaba arkadaşlar, bir kaç hesaba göre anca 20 yaşında mezun olabiliyorum. Üniversite okumak istiyorum ama yaşım geç mi?
AÖL'den aramızda bir çok mezun var, acaba 20 yaşında mezun olup üniversite okuyan var mı?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Mezun ve üni için 20 yaş geç mi?
Merhaba, ben 22 yaşımda açıkliseden mezun oldum şimdi YGS-LYS sınavına hazırlanıyorum, bence geç değil, eğer okumak istiyorsan yaşı sorun etmezsin...word87 yazdı:Merhaba arkadaşlar, bir kaç hesaba göre anca 20 yaşında mezun olabiliyorum. Üniversite okumak istiyorum ama yaşım geç mi?
Ben 28 yasimda orta okula basladim onumuzdeki yil lise bitecek 32 de universiteli olacagim hiç bir zaman okumak için geç degil 20 yaş neki takılma bile bu konuyaword87 yazdı:Merhaba arkadaşlar, bir kaç hesaba göre anca 20 yaşında mezun olabiliyorum. Üniversite okumak istiyorum ama yaşım geç mi?
MAÖL Hasta ve Yaşlı Hizmetleri
Dönem 10
Kredi 263
Dönem 10
Kredi 263
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Arkadaşlarda söylemiş ki yaşın 20 henüz çok gençsin örgün üniversite oku derim ...
24 Yaşına İngilizce okumaya başlayan arkadaşım var bir arkadaşım seninle yaşıt Fransızca okumaya başladı ...
Ben de 21 yaşındayım seneye YGS gireceğim. İmkanım olsaydı LYS ye de gîrip direk üniyr giderdim yani yaşın büyük değil ki zaten 2 yıl sınava hazırlanıp 1 yıl da hazırlık okuyanlar oluyor kimse tam 18 yaşında olmuyor üni 1 de. 
Tabi ki de geç değil üni ye gidersen 25- 30 her yaştan öğrenci görürsün.
word87 yazdı:Merhaba arkadaşlar, bir kaç hesaba göre anca 20 yaşında mezun olabiliyorum. Üniversite okumak istiyorum ama yaşım geç mi?
29 yaşındayım evli bayanım ve bu yıl gireceğim
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10