Zor durumdayım yardım istiyorum

Askerlik Tecili ve İşlemleri Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
koderap
Mesajlar: 5
Kayıt: 24 Tem 2015, 14:29

Zor durumdayım yardım istiyorum

Mesaj gönderen koderap » 03 Oca 2016, 22:27

Arkadaşlar Maöl öğrencisiyim. Yüzyüze eğitimim geçen sene bitti dışarıdan kredi almak için sınavlara giriyorum 24 kredim kaldı fakat dönemim bu sene 13 oldu. Dün tecil sürem bitti ve yarın ek c2 alıp şubeye götüreceğim. Maölde yüzyüze eğitimi biten öğrenciye tecil yapıyorlar mı ? Yani 24 kredim kalmışken askere gitmek koyar çok. Yaşım 1 ocak itibarı ile 22 oldu. Şu olayı bilenler detaylı olarak anlatabilir mi? Ailem tedirgin oluyor çok. İlginize şimdiden teşekkürler.



Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor
Mesajlar: 606
Kayıt: 07 Oca 2014, 23:42
Konum: Mezun

Re: Zor durumdayım yardım istiyorum

Mesaj gönderen Dersatatürk » 03 Oca 2016, 23:29

koderap yazdı:Arkadaşlar Maöl öğrencisiyim. Yüzyüze eğitimim geçen sene bitti dışarıdan kredi almak için sınavlara giriyorum 24 kredim kaldı fakat dönemim bu sene 13 oldu. Dün tecil sürem bitti ve yarın ek c2 alıp şubeye götüreceğim. Maölde yüzyüze eğitimi biten öğrenciye tecil yapıyorlar mı ? Yani 24 kredim kalmışken askere gitmek koyar çok. Yaşım 1 ocak itibarı ile 22 oldu. Şu olayı bilenler detaylı olarak anlatabilir mi? Ailem tedirgin oluyor çok. İlginize şimdiden teşekkürler.


12 . Dönemini dolduran öğrenciler öğrencilik durumlarından faydalanamıyor bunlar , toplu taşımada öğrenci indirimi vb gibi durumlar . Ancak şöyle bir şey var ki bu forumda'da rastladığım bir durum 12 . dönemini doldurmuş öğrenciler yılda bir kez EKC2 belgesi alıp 1 yıl olarak tecil ettirebiliyorlar . Bunu kaç yıl ard arda yapabilirsin bilmiyorum ama bir yıl tecil ettirirsin . Sana tavsiyem EKC2 belgeni al askerlik şubesine götür orada sana yardımcı olacaklardır .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Cevapla

“Askerlik Tecili” sayfasına dön