Sınav Giriş Belgesi Çıktısı
Sınav Giriş Belgesi Çıktısı
Sınav giriş yerimi çıktıdan çıkardım da,çıktı renkli mi olmalı siyah-beyaz mı olmalı onunla ilgili bir durum var mı? Ben normal çıkardım yani siyah-beyaz.Fotoğrafım biraz kötü görünüyor yani tam görünmüyor sorun olur mu ?
Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.
Re: Sınav Giriş Belgesi Çıktısı
sorun olmaz benım kagıtta fotograf bile yok TC. no isim filan okunuyorsa sorun olmaz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sorun olmaz, merak etme sen...
meow1 yazdı:sorun olmaz benım kagıtta fotograf bile yok TC. no isim filan okunuyorsa sorun olmaz
peki anladım teşekkürler..1 sorum daha olacak geçme puanı 45 mi 50 mi ? Muaf olmak ne demek felsefe-2 den muaf olabilir miyim ?Köylü Kızı yazdı:Sorun olmaz, merak etme sen...
Gecme notu 45belalım yazdı:meow1 yazdı:sorun olmaz benım kagıtta fotograf bile yok TC. no isim filan okunuyorsa sorun olmazpeki anladım teşekkürler..1 sorum daha olacak geçme puanı 45 mi 50 mi ? Muaf olmak ne demek felsefe-2 den muaf olabilir miyim ?Köylü Kızı yazdı:Sorun olmaz, merak etme sen...
Muaf olmak 3 defa ayni dersten kalirsan o ders sorumlulugundan kalkmasi demek tabi kredisinden mahrum kaliyorsun o dersin yerine yapabilecegin secmeli dersler ile kredi takviyesi yapabilirsin
Dilve anlatim dışında tum derslerden muaf olabilirsin ...
Gecemeyeceginden emin oldugun dersleri secmek okulun hizli bitmesi acisindan avantaj saglar ( 3 sinav donemi bekleme acisindan )
MAÖL Hasta ve Yaşlı Hizmetleri
Dönem 10
Kredi 263
Dönem 10
Kredi 263
- HifzulKuran
50 olmayacak zaten korkmayin
Arkadaşlar merhaba,
Sınavlar ortama ne kadar süre içerisinde açıklanıyor ?
Sınavlar ortama ne kadar süre içerisinde açıklanıyor ?
- eliifkorkmazz
- Çırak
Nasil yani gecme notu 50 degil mi?
Sınava gireceğiniz her dersten 20 soru sorulacaktır. Her bir sorunun değeri 5 puandır. Bir dersten başarılı olabilmeniz için en az 45 puan almanız gerekmektedir. Vereceğiniz cevaplarda yanlış cevaplar değerlendirmede dikkate alınmayacaktır. Diğer bir ifade ile yanlışların doğruları götürmesi diye bir uygulama yoktur.eliifkorkmazz yazdı:Nasil yani gecme notu 50 degil mi?
http://maol.meb.gov.tr/html_files/sinavyerleri.html
Biz de hala 45eliifkorkmazz yazdı:Nasil yani gecme notu 50 degil mi?
- eliifkorkmazz
- Çırak
Thunder yazdı:Sınava gireceğiniz her dersten 20 soru sorulacaktır. Her bir sorunun değeri 5 puandır. Bir dersten başarılı olabilmeniz için en az 45 puan almanız gerekmektedir. Vereceğiniz cevaplarda yanlış cevaplar değerlendirmede dikkate alınmayacaktır. Diğer bir ifade ile yanlışların doğruları götürmesi diye bir uygulama yoktur.eliifkorkmazz yazdı:Nasil yani gecme notu 50 degil mi?
http://maol.meb.gov.tr/html_files/sinavyerleri.html
bakansiz yazdı:Biz de hala 45eliifkorkmazz yazdı:Nasil yani gecme notu 50 degil mi?
İlk defa sinava girdim gecme notunun 50'ye yukseltildigini duymustum
Burada geçiş için çalışmalar var yazıyor ama hala 2. bir duyuru gelmedi.eliifkorkmazz yazdı:Thunder yazdı:Sınava gireceğiniz her dersten 20 soru sorulacaktır. Her bir sorunun değeri 5 puandır. Bir dersten başarılı olabilmeniz için en az 45 puan almanız gerekmektedir. Vereceğiniz cevaplarda yanlış cevaplar değerlendirmede dikkate alınmayacaktır. Diğer bir ifade ile yanlışların doğruları götürmesi diye bir uygulama yoktur.eliifkorkmazz yazdı:Nasil yani gecme notu 50 degil mi?
http://maol.meb.gov.tr/html_files/sinavyerleri.htmlbakansiz yazdı:Biz de hala 45eliifkorkmazz yazdı:Nasil yani gecme notu 50 degil mi?
İlk defa sinava girdim gecme notunun 50'ye yukseltildigini duymustum
http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=8
cevaplarınız için teşekkürler,anladım tamamdır..