Sınava çalışıyor musunuz?
Sınava çalışıyor musunuz?
Merhaba iyi aksamlar. Malum sınava az bir süre kaldı. Sinava calisiyor musunuz? Nasıl gidiyor calısmalar? Ben calıstım , calısmaya devam ediyorum.. umarım emeklerimin karşılığını alabilrim..

"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre
Re: Sınava çalışıyor musunuz?
Eh işte.Bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Sınav için senelik izine ayrıldım umarım istediğim gibi olur
Herkese başarılar

UmarımSkyBlue yazdı:Eh işte.Bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Sınav için senelik izine ayrıldım umarım istediğim gibi olurHerkese başarılar
"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre
çalışamıyorum son 2 kitap ama kendimi derse veremiyorumm
bu sınavda mezun olma şansım var ama olamayacağım
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
Neden olamayasın yahu yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin son 2 kitapcık calısmalısınntebessümm yazdı:çalışamıyorum son 2 kitap ama kendimi derse veremiyorumm![]()
![]()
![]()
61 Kredi lazımazimsart. yazdı:
UmarımSkyBlue yazdı:Eh işte.Bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Sınav için senelik izine ayrıldım umarım istediğim gibi olurHerkese başarılar
kac krediniz kaldı

67 benimSkyBlue yazdı:61 Kredi lazımazimsart. yazdı:
kac krediniz kaldı
Sizin?
olmuyorazimsart. yazdı:Neden olamayasın yahu yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin son 2 kitapcık calısmalısınntebessümm yazdı:çalışamıyorum son 2 kitap ama kendimi derse veremiyorumm![]()
![]()
![]()
bu sınavda mezun olma şansım var ama olamayacağım)
+çalışıyorum ve bir kızım var enerjim kalmıyor
Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3
Keşke hepsi türk edebiyatı gibi olsa gözünü korkutmuşsun sentebessümm yazdı:olmuyorazimsart. yazdı:Neden olamayasın yahu yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin son 2 kitapcık calısmalısınntebessümm yazdı:çalışamıyorum son 2 kitap ama kendimi derse veremiyorumm![]()
![]()
![]()
bu sınavda mezun olma şansım var ama olamayacağım)
çok zor mat ve türk edebiyatı 8 çok karışık
![]()
+çalışıyorum ve bir kızım var enerjim kalmıyor![]()
Herkese başarılar
-
Dicodico01
- Çırak
bence iyi ama matematik ve fiziği yapamıyorum o üzden bıraktım onları ne yapcam o iki dersi kara kara düşünüyorum bu arada hepimize basarılar gençler
kolay gele
ha bu arada bir öneriniz varsa yazın lütfen malum az kaldı sınavlara 
-
dmetalan68
eveett yana yakıla hemdee