Neyseki çocuk benim yaşlarımda biriydi.

Ama şöyle bişey var eğer bir erkek, bayanla tuvaletine girse idi sapık derlerdi ona, acaba benim konumum ne????

yok çocuğu tanimiyorum çok şükür.SkyBlue yazdı:Kötü bir kaza olmuşMuhtemelen diğer insanlar hakkınızda hoş olmayan şeyler düşünmüş olabilirler ama bir daha belki asla göremeyeceğiniz kişiler, o yüzden fazla şey yapmamak gerek
kusura bakma ya ben maol bilmiyorum pek.slavism yazdı:merhaba maöl den genel lıseler gecıs hakkında bılgı sahıbı olan bırısı ozel mesaj atabilirmi acaba
Ne yapim ya valla oruçluydum, okuduğumu anlayamamışım, of yaa rezil oldum...H1N1 yazdı:Oha))
Körmüsün HATÇE : ))
Hiç şaşırmadım eminim oyle yapardın. varya sen hele bir sesini çıkarmış olsaydın bende bağırırdım. olayı tamamen farklı gosterirdim.H1N1 yazdı:HATÇE orada ben olsaydım seni rezil ederdim : )
Çığlık atardım imdat diye : )
jass yazdı:![]()
Ya ne kadar gıcıksın, iyiki o çocuğun yerinde sen değildin, çok şükür Rabbime Tolga değildi.H1N1 yazdı:HATÇE sen çığlık atsan ne olur. Benim mahremime girmişsin : )))
Aaa, tebrikler, aferin çok iyi almışsın, ek sınavla da İnşallah mezun olursun, tabi ek sınav için sadece çıkmış sorulara çalış...H1N1 yazdı:HATÇE 21 puan almışım tebrik et : )) Hiç kitap yüzü açmadan ! : C