ARKADAŞLAR Bİ YARDIM ELİNİZİ UZATIN :D

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
omertemz

ARKADAŞLAR Bİ YARDIM ELİNİZİ UZATIN :D

Mesaj gönderen omertemz » 21 Tem 2016, 03:20

Öncelikle hayırlı günler diliyorum herkes'e 22 Ağustos 1996 Doğumluyum Ben Açık Liseden Tastikname Aldım 1 sene örgün eğitimde okudum
şimdi tekrar açık liseye geçeceğim 28 kredim varken tastikname almıştım şimdi tekrar 0'dan mı başlayacağım yoksa 28 kredi ile mi devam edeceğim yoksa o okuduğum 1 senenin kredisi 28'in üzerine eklenecek mi? bu 1. Ve Benim Açıkliseyi en Geç 2 senede yani 23 Yaşıma kadar Bitirmem lazım Askerde Kalmayı düşünüyorum JÖH'te ve bunun için lise mezunu olmalıyım ne yapmalıyım Hızlı bitirebilmek için Dershaneler var Açıklise Müfredatına göre Eğitimleri Güzel olur mu biran önce bitirmeme yardımcı olur mu? Lütfen Cevap Bekliyorum Mezun Arkadaşlardan Abilerden Kardeşlerden Teşekkür Ederim... (:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: ARKADAŞLAR Bİ YARDIM ELİNİZİ UZATIN :D

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 21 Tem 2016, 23:42

omertemz yazdı:Öncelikle hayırlı günler diliyorum herkes'e 22 Ağustos 1996 Doğumluyum Ben Açık Liseden Tastikname Aldım 1 sene örgün eğitimde okudum
şimdi tekrar açık liseye geçeceğim 28 kredim varken tastikname almıştım şimdi tekrar 0'dan mı başlayacağım yoksa 28 kredi ile mi devam edeceğim yoksa o okuduğum 1 senenin kredisi 28'in üzerine eklenecek mi? bu 1. Ve Benim Açıkliseyi en Geç 2 senede yani 23 Yaşıma kadar Bitirmem lazım Askerde Kalmayı düşünüyorum JÖH'te ve bunun için lise mezunu olmalıyım ne yapmalıyım Hızlı bitirebilmek için Dershaneler var Açıklise Müfredatına göre Eğitimleri Güzel olur mu biran önce bitirmeme yardımcı olur mu? Lütfen Cevap Bekliyorum Mezun Arkadaşlardan Abilerden Kardeşlerden Teşekkür Ederim... (:
Merhaba, Kredileriniz yerinde kalacak merak etmeyin tabi meslke derslerinin kredisi değilse. Örgünde okuduğunuz için orda verdiğiniz derslerin kredisinide alırsınız. Baştan başlamazsınız, kaldığınız yerden devam edersiniz.
Açıklise kolaydır, dershaneye gerek yok, evde kitaplara çalışın, çıkmış soruları yapın, çok rahatlıkla dersleri verebilirsiniz. Mezun olmak için en az 8 dönem olmanız lazım, yani şimdi açıkliseye geçtiğinizde kaçıncı dönemde olduğunuzu öğreniriz. Yani 23 yaşından önce bitirebilirsiniz, yeterki çalışın...

omertemz

Re: ARKADAŞLAR Bİ YARDIM ELİNİZİ UZATIN :D

Mesaj gönderen omertemz » 22 Tem 2016, 04:10

Çok teşekkür ederim (: inşallah en kısa sürede bitireceğim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön