Merhaba herkese;
Öncelikle ben 12. Sınıfı meslek lisesinde bitirdim ama 9. Sınıfta geometri dersin kaldı veremedim sorunlulukta bazı sebeplerden dolayı ve 21. Yaşını geçtiğim için beni örgün öğretimden düşürmüşler mezun olamadım şimdi bana söylenen açık liseye kayıt ol ve geometri dersini ver mezun ol bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
Yardımcı olabilirmisiniz
- foundreform
- Doçent
Re: Yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba,eğer örgünde başka zorunlu dersiniz kalmadıysa ve de 12.sınıfın derslerini de geçtiyseniz kayıt yaptırınca başka ders çıkartmayacaklar diye en azından siz de ve ben de öyle düşünüyorum fakat alan yok 2 diye sistem çıkardılar ve yeni zorunlu dersler var listeye bir bakın o zorunlu dersleri geçebildiniz mi.Sadece geometri değil de başka ders de çıkarırlarsa yine de aynı yıl içinde mezun olursunuz krediniz eksikse seçmeli ders bile seçebilirsiniz 35 krediye kadar seçiliyor.Bence sıkıntı çıkmadan mezun olursunuz çünkü 12.sınıfı da tamamlamışsınız alttan ders var,işte asıl mesele yeni eklenen zorunlu derslerden sorumlu olur musunuz işte bu cevabı kayıt olunca öğrenirsiniz,bilgiler sisteme girilince meydana çıkar.Şimdiden başarılar.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
-
Anladım ne gibi zorunlu dersler bar bilginiz varmı acaba ben biraz uzak kaldım bu konularada
- foundreform
- Doçent
Açıkçası ben de uzak kaldım
çünkü mezun oldum ve benim dönemimde böyle değildi.Mezun olduğum için öğrenci sayfasına giriş yapamıyorum ordan bakıp yardımcı olmaya çalışacaklarım oluyordu.
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=23 bu sayfadan alan yok 2 derslerine bakınız.

http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=23 bu sayfadan alan yok 2 derslerine bakınız.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK