çok basit s: bizim ilk kayıt-kayıt yenileme sırasında oraya bıraktığımız dekontlar bir odada tutuluyor mu?
teşekkür bakalım iki sene öncekiler de burda mı

Bir oda da derken? Ben anlamadım...sirff090 yazdı:merhabalar. 1-2 cevap alırsam sevinicem.
çok basit s: bizim ilk kayıt-kayıt yenileme sırasında oraya bıraktığımız dekontlar bir odada tutuluyor mu?

öğrenci dolapları yok mu. onlar işte.Köylü Kızı yazdı:Bir oda da derken? Ben anlamadım...sirff090 yazdı:merhabalar. 1-2 cevap alırsam sevinicem.
Hiç bi fikrim yoksirff090 yazdı:öğrenci dolapları yok mu. onlar işte.Köylü Kızı yazdı:Bir oda da derken? Ben anlamadım...sirff090 yazdı:merhabalar. 1-2 cevap alırsam sevinicem.
bu dekontlar ne yapılıyor qardasum.
 Kayıt yenileme işleminin yapıldığını gösteren belgedir bir geçerliliği yok.Görevli dekontun üstündeki bilgileriniz ile sisteme girip kayıt yenileme işlemini tamamlayıp ya size geri veriyor ya da çöpe atıyor.
 Kayıt yenileme işleminin yapıldığını gösteren belgedir bir geçerliliği yok.Görevli dekontun üstündeki bilgileriniz ile sisteme girip kayıt yenileme işlemini tamamlayıp ya size geri veriyor ya da çöpe atıyor.