Sinav zamani
- siyahiasker
- Asistan
Sinav zamani
Arkadaslar sinav bolgesine kac dakika onceden gidiyoruz? Iceri alinmama gibi durumlar yasanmamasi icin.. bide bu salon no sira noyu yetkililer gosteriyormu yoksa kendinmi buluyon ? Ben bulamam diye korkuyorum
bide siralarin ustunde nolar yaziyordur insallah karismasin diye ilk defa giricem ustume gelmeyin 
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
Re: Sinav zamani
Ben 1 saat önceden git derim nolur nolmaz.İçeri alınmama gibi durum yok galiba Süre bol.Salon no yu kendin buluyosun yetkililere sor gösterirler zaten.Sıraların üstünde notlar yazıyor.Her sırada 1 kişi oturuyor.Sonra sınıfta öğretmeni bekliyorsunuz.siyahiasker yazdı:Arkadaslar sinav bolgesine kac dakika onceden gidiyoruz? Iceri alinmama gibi durumlar yasanmamasi icin.. bide bu salon no sira noyu yetkililer gosteriyormu yoksa kendinmi buluyon ? Ben bulamam diye korkuyorumbide siralarin ustunde nolar yaziyordur insallah karismasin diye ilk defa giricem ustume gelmeyin
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs