yardım ederseniz sevinirim
-
yardım ederseniz sevinirim
ilk önce kolay gelsin selamun aleyküm benim bi sorum olacaktı ben şimdi meslek lisesinini 11.sınıfta bıraktım tekrar yazılacam düz liseye devam mı ediyim yoksa yeniden mi başlıyım bide meslek lisesine kaldıgım yerden devam edersem kredim kaç olacak şimdiden teşekkürler iyi forumlar 

Re: yardım ederseniz sevinirim
Meslek ya da düzden devam etme seçimini sen karar ver. 11.sınıfa kadar geçtiğin derslerin kredileri sisteme eklenir, hangi derslerden geçtin haftalık kaç saat görüyosun onları bilmediğimiz için kayıt yaptıktan sonra kaç kredin olacağını görebilirsinnurullahatc yazdı:ilk önce kolay gelsin selamun aleyküm benim bi sorum olacaktı ben şimdi meslek lisesinini 11.sınıfta bıraktım tekrar yazılacam düz liseye devam mı ediyim yoksa yeniden mi başlıyım bide meslek lisesine kaldıgım yerden devam edersem kredim kaç olacak şimdiden teşekkürler iyi forumlar
-
peki siz önersiniz yani düz lise mi meslek lisesimi
Hedefim olan bir bölüm diyelim ki muhasebe olsaydı meslek okur üniversitede ona yönelik bi bölüme gitmeyi tercih ederdim fakat istediğim bölüm farklı ve meslek okumanın bana bi katkısı olmadığından dolayı düz seçtim mezun olma şartları 192 kredi ve en az 8 dönem okumak gerekiyor hedefin doğrultusunda bi tercih yap bence ben şu an ortak dersler bitince basit seçmelilerle kredi tamamlamaya çalışacağım o kadar onun dışında sadece ygsye hazırlanacağım ki bence düz okumanın pek bi eksisi yoknurullahatc yazdı:peki siz önersiniz yani düz lise mi meslek lisesimi
-
Peki teşekkür ederim karar vermek zor olacak ama seçim yapacam 

- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
'iremx' Haklı bu arada. Yani okuyacağın bölüm ilerde ki hedefin değilse zaman kaybından başka bir şey değil. Düz daha mantıklı geliyor sanki.iremx yazdı:Hedefim olan bir bölüm diyelim ki muhasebe olsaydı meslek okur üniversitede ona yönelik bi bölüme gitmeyi tercih ederdim fakat istediğim bölüm farklı ve meslek okumanın bana bi katkısı olmadığından dolayı düz seçtim mezun olma şartları 192 kredi ve en az 8 dönem okumak gerekiyor hedefin doğrultusunda bi tercih yap bence ben şu an ortak dersler bitince basit seçmelilerle kredi tamamlamaya çalışacağım o kadar onun dışında sadece ygsye hazırlanacağım ki bence düz okumanın pek bi eksisi yoknurullahatc yazdı:peki siz önersiniz yani düz lise mi meslek lisesimi

Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
bence deburakmertkose yazdı:nurullahatc yazdı:
'iremx' Haklı bu arada. Yani okuyacağın bölüm ilerde ki hedefin değilse zaman kaybından başka bir şey değil. Düz daha mantıklı geliyor sanki.

-
aslında şeçtim dalı sevmiyorum düz bencede düz daha mantıklı geliyor bana işte 0 dan başlıycam oda var 

0'dan başlamazsın, geçtiğin ortak derslerin kredileri eklenir yine. Fakat alan derslerinin kredisini almazsın, ona da düzde gerek yok zatennurullahatc yazdı:aslında şeçtim dalı sevmiyorum düz bencede düz daha mantıklı geliyor bana işte 0 dan başlıycam oda var
- siyahiasker
- Asistan
meslekte hangi dersi okuyosan eğer ilçende o dersi veren sınıf varsa maöl olarak ora git derim. Çünkü bölüm derslerinin krediside gelir.nurullahatc yazdı:ilk önce kolay gelsin selamun aleyküm benim bi sorum olacaktı ben şimdi meslek lisesinini 11.sınıfta bıraktım tekrar yazılacam düz liseye devam mı ediyim yoksa yeniden mi başlıyım bide meslek lisesine kaldıgım yerden devam edersem kredim kaç olacak şimdiden teşekkürler iyi forumlar
He dersen ki benim mat edebiyat dil anlatım vs.vs. onlar da iyi aöl de kolay ama bunada bölüm derslerinin kredisi gelmiyor
Benim ilçede yoktu okudugum bölüm direk aöl e geldim 101 kredi geldi çok iyi olmamasına rağmen matematiğim felan

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Dostum 0 'dan başlamıcaksın bene meslekten geçtim. Kredilerim eklendi. Şu an düzdeyim kafam rahat dostum.nurullahatc yazdı:aslında şeçtim dalı sevmiyorum düz bencede düz daha mantıklı geliyor bana işte 0 dan başlıycam oda var

Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
Arkadaşlar geçme notu 9 Doğru ile 45 mi?
Yoksa 10 Doğru ile 50 mi?
Bir çok yerde 45 yazıyor bir çok yerde 50 yazıyor kafam allak bullak oldu bilen birisi var ise aydınlatabilir mi?
Bir çok yerde 45 yazıyor bir çok yerde 50 yazıyor kafam allak bullak oldu bilen birisi var ise aydınlatabilir mi?
ben ocak ayında bunu mail ile milli eğitim bakanlığı sitesine sordum.. gelen cevap 45..(9 dogru)evrimavcu yazdı:Arkadaşlar geçme notu 9 Doğru ile 45 mi?
bunu 2 ay önce de yazdım ancak yine de 50 olduğunu iddia edenler oldu, ayrıca ocak döneminde bir dersten 45 ile geçtim.
eğer bu konu üzerinde spekülasyon yapan olursa attıgım maili ve gelen cevabın fotografını buraya koyarım..
Resmi sitede 45, haber sitelerinde 50 olduğu yazıyor. En açık bu dönem belli olur 45'le geçen olursa yazar kafamız rahat ederevrimavcu yazdı:Arkadaşlar geçme notu 9 Doğru ile 45 mi?
açıköğretim sistemine girebilen var mı?