Geçersiz bir işlem yaptınız...! hatası geliyor.Sende de mi böyle?evrimavcu yazdı:açıköğretim sistemine girebilen var mı?
yardım ederseniz sevinirim
-
- Asistan
Re: yardım ederseniz sevinirim
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Halk eğitim görevlisi 45 demişti bana ama. Benimde şu an konuyu görünce kafam karıştıiremx yazdı:Resmi sitede 45, haber sitelerinde 50 olduğu yazıyor. En açık bu dönem belli olur 45'le geçen olursa yazar kafamız rahat ederevrimavcu yazdı:Arkadaşlar geçme notu 9 Doğru ile 45 mi?
Yoksa 10 Doğru ile 50 mi?
Bir çok yerde 45 yazıyor bir çok yerde 50 yazıyor kafam allak bullak oldu bilen birisi var ise aydınlatabilir mi?

Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Bi arada da olmuştu böyle. Yoğunluk veya sistem bakım varsa ondandır.arthurdayne45 yazdı:Geçersiz bir işlem yaptınız...! hatası geliyor.Sende de mi böyle?evrimavcu yazdı:açıköğretim sistemine girebilen var mı?
-
- Asistan
Resmi sitenin sınav yerleri açıklandı duyurusunda 45 olarak yazmışlardı.Bir değişiklik yoktur bence.
-
- Asistan
Kaç gün sürdü?burakmertkose yazdı:Bi arada da olmuştu böyle. Yoğunluk veya sistem bakım varsa ondandır.arthurdayne45 yazdı:Geçersiz bir işlem yaptınız...! hatası geliyor.Sende de mi böyle?evrimavcu yazdı:açıköğretim sistemine girebilen var mı?
arthurdayne45 yazdı:Kaç gün sürdü?burakmertkose yazdı:Bi arada da olmuştu böyle. Yoğunluk veya sistem bakım varsa ondandır.arthurdayne45 yazdı: Geçersiz bir işlem yaptınız...! hatası geliyor.Sende de mi böyle?
Hatırladığım kadarıyla 2 gün falan sürmüştü en son sisteme giremediğimizde
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Fazla sürmez ya. Açarlar yine erişime.arthurdayne45 yazdı:Kaç gün sürdü?burakmertkose yazdı:Bi arada da olmuştu böyle. Yoğunluk veya sistem bakım varsa ondandır.arthurdayne45 yazdı: Geçersiz bir işlem yaptınız...! hatası geliyor.Sende de mi böyle?
Arada olur o korkacak bişi yok. Geçme notu hep 45 yani 9 doğru.
Sınav sonuçları yarın mı açıklanacak?
iş takviminde 21 nisan yazıyorevrimavcu yazdı:Sınav sonuçları yarın mı açıklanacak?
Hiç bir zaman iş takviminde yazan tariht açıklanmadıiremx yazdı:iş takviminde 21 nisan yazıyorevrimavcu yazdı:Sınav sonuçları yarın mı açıklanacak?

Dikkat etmedim hiçevrimavcu yazdı:
Hiç bir zaman iş takviminde yazan tariht açıklanmadıben bir kaç yerde 30 mart diye okumuştum