Anadoludan Açık Liseye Geçmek (12.Sınıf)

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
KaraMeLx5
Mesajlar: 1
Kayıt: 02 Eyl 2017, 20:31

Anadoludan Açık Liseye Geçmek (12.Sınıf)

Mesaj gönderen KaraMeLx5 » 02 Eyl 2017, 20:54

Merhaba, şuan anadolu lisesinde okuyorum. 12'ye geçtim. Okulda geçirdiğim zamanı vakit kaybı olarak görüyorum, okulda vakit kaybedeceğime evde rahat rahat çalışırım. Sınıfta boş bıraksalar bile rahat çalışamıyorum. Evde çok daha rahat çalışıyorum. Sabahın 7'sinde kalkacağıma 9 gibi kalkar rahat rahat çalışırım diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Okul puanım düşer mi?



Jezxy
Onursal Üye
Mesajlar: 1890
Kayıt: 28 Nis 2017, 10:26

Re: Anadoludan Açık Liseye Geçmek (12.Sınıf)

Mesaj gönderen Jezxy » 02 Eyl 2017, 22:13

KaraMeLx5 yazdı:Merhaba, şuan anadolu lisesinde okuyorum. 12'ye geçtim. Okulda geçirdiğim zamanı vakit kaybı olarak görüyorum, okulda vakit kaybedeceğime evde rahat rahat çalışırım. Sınıfta boş bıraksalar bile rahat çalışamıyorum. Evde çok daha rahat çalışıyorum. Sabahın 7'sinde kalkacağıma 9 gibi kalkar rahat rahat çalışırım diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Okul puanım düşer mi?
Merhaba, Bu Arada Hoşgeldiniz.

Okul Puanın Düşmez Sistem Aynı Dersler Aynı Yinede Halk eğitime Sormakta Fayda Var Dönem Kaybınızda Olmaz.

Şimdi AÇIK LİSEYE Geçtiğinizde Bizim Dönem Derslerimiz Örgün Eğitimden Gelenler İçin Çok Basit.

Açık Liseye Geçtiğinizde Dönem Derslerinize Üzerinden 1 2 Saat Ayırıp Çıkmış Sorulara Bakarak Rahat Sınava Girebilirsiniz.

Ama İşte Okula Gitmeme Olayı SİZE Bağlı Eğer Bu Rahatlık Fazla Alışkanlık Yaparsa Şuanki Çalışma Sisteminize Bozabilir. Kendinize Ve Çalışma Sisteminize Güveniyorsanız Açık Liseye Geçip Sanki Lisede Mezuna Kalmış Gibi Bir Döneminizi YGS/LYS Ayırarak Çok Rahat Güzel Puanlar Elde Edebilirsiniz

Cevapla

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön