ayrıca benim zorunlu ders sayım 0'dı bugün kayıt yenileme yaptım nolduda 4'e yükseldi bu zorunlu ders sayısı bilgisi olan var mı?

heavyhyprox yazdı:Agalar nedir bu alan yok ve alan yok 2 mevzusu anlamadım benimde bilgilerimde alan yok 2 yazıyor yani ne demek bu alan yok veya alan yok 2
ayrıca benim zorunlu ders sayım 0'dı bugün kayıt yenileme yaptım nolduda 4'e yükseldi bu zorunlu ders sayısı bilgisi olan var mı?![]()
abi demek istediğim şurada 4tane daha zorunlu dersim olduğunu gösteriyor o zorunlu dersler bunlar mı bunların hepsinimi vermem gerekiyor şuanJezxy yazdı:heavyhyprox yazdı:Agalar nedir bu alan yok ve alan yok 2 mevzusu anlamadım benimde bilgilerimde alan yok 2 yazıyor yani ne demek bu alan yok veya alan yok 2
ayrıca benim zorunlu ders sayım 0'dı bugün kayıt yenileme yaptım nolduda 4'e yükseldi bu zorunlu ders sayısı bilgisi olan var mı?![]()
ALAN YOK / ALAN YOK-2
Duyuru , Karar , Ne Anlama Geldiği , Değişiklikleri , Öncesi Ve Şuanki Hali
heavyhyprox yazdı:Agalar nedir bu alan yok ve alan yok 2 mevzusu anlamadım benimde bilgilerimde alan yok 2 yazıyor yani ne demek bu alan yok veya alan yok 2
Hocam Burada Çok Anlamsız BİR OLAY VAR Söyleyim. Önceden Zorunlu Olan DERS SAYINIZ 0 MIŞ ÖYLE BELİRTTİNİZ. Zorunlu Ders Sayısı 4 Yazıyorheavyhyprox yazdı:abi demek istediğim şurada 4tane daha zorunlu dersim olduğunu gösteriyor o zorunlu dersler bunlar mı bunların hepsinimi vermem gerekiyor şuan
https://i.hizliresim.com/7y2ozv.png