Diplomalar ne zaman bize ulaşır ?
Diplomalar ne zaman bize ulaşır ?
Hayırlı akşamlar cümleten.
Sonunda bende mezun oldum. Diplomayı üniversiteye vermem gerekiyor. En erken ne zaman alabilirim bilgisi olan var mı ? Teşekkürler...
Sonunda bende mezun oldum. Diplomayı üniversiteye vermem gerekiyor. En erken ne zaman alabilirim bilgisi olan var mı ? Teşekkürler...
Re: Diplomalar ne zaman bize ulaşır ?
Hocam Öncelikle Tebrik Ederim Üniversite Hayatınızda Başarılar Dilerim ...Warlock yazdı:Hayırlı akşamlar cümleten.
Diploma Basımını Beklemenize Gerek Yok
En Yakın Halk Eğitime Giderek
Geçici Mezuniyet Belgesini Alabilirsiniz.
Geçici Mezuniyet Belgesi ile Üniversiteye kayıt yaptırabilirsiniz. Bu belgelerin 6 ay geçerlilik süresi vardır.
Tek Dikkat Etmeniz Gereken Hususda Budur Belirtiyim
Çıkma Belgesini kaybettim, ne yapmalıyım?
Açık Öğretim Lisesi diplomasını alabilmeniz için, daha önce almış olduğunuz çıkma belgesinin aslını geri vermeniz gerekiyor. Almış olduğunuz çıkma belgesini kaybettiyseniz, bir dilekçe ile Açık Öğretim Lisesine veya kayıtlı olduğunuz okul müdürlüğüne (şahsen veya noterden vekil tayin edilen kişinin) başvurarak diplomanızı alabilirsiniz.
alan yok2 diye mi yazılacak diplomada 

Jezxy hocam ek sınavla alakalı bi gelişme var mı? ben de üniversitedeyim şuan geçici kayıt olarak gözüküyor. oldu ki 7 kredimi tamamladım mezun durumda gözüküyorum bu belgeyi okula verip öğrenime devam edeceğim di mi? Sonrasında da okula diploma aslı veriliyor sanırım
-
ya hocam benim diploma notum 75,84. bu puan yks sınavında ne kadar yararlı olur?

- siyahiasker
- Asistan
Hocam kaç puan veya sıralamayla hangi bölümü tutturdun merak ettimWarlock yazdı:Hayırlı akşamlar cümleten.

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
- siyahiasker
- Asistan
Diploma puanını nasıl hesaplıyoruz?sofication yazdı:ya hocam benim diploma notum 75,84. bu puan yks sınavında ne kadar yararlı olur?
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
Eğer Önceden BİR SENE AŞAĞI YUKARI ALAN YOK-2 DERSLERİNİ ALDIYSANIZ ÖYLE YAZICAK Bu Dönem Eklendiyse Alan Yok-2 Dersleri Yazmıyıcak.elaylds yazdı:alan yok2 diye mi yazılacak diplomada
75,84 x 5 = 379,2sofication yazdı:ya hocam benim diploma notum 75,84. bu puan yks sınavında ne kadar yararlı olur?
379,2 x 0,12 = 45,504
Senin YKS EKLENİCEK PUANIN OLUYOR.
Şuradan Nasıl Hesaplanacağının Resimli Hali
https://i.hizliresim.com/QpvPa3.png
Şuradan RESİMLİ HALİ VAR HOCAMsiyahiasker yazdı:Diploma puanını nasıl hesaplıyoruz?sofication yazdı:ya hocam benim diploma notum 75,84. bu puan yks sınavında ne kadar yararlı olur?
https://i.hizliresim.com/QpvPa3.png