AÖL 2.EK SINAV TALEP (1DK) « 2016 »
Re: AÖL 2.EK SINAV TALEP (1DK) « Güncel »
Dün alo 147 MEB hattını aradım, 2. ek sınavla ilgili hala talep almıyolar. BİMER ve MAÖL Üzerinden yine mağduriyetimi belirten bir yazı yazdım. Umarım sonuçlanır araştırmalarım sonucu benim gibi mağdur olan insanların sayısı oldukça fazla. Konuyu güncel tutmak adına bu gelişmeyi yazdım.Gündemde olabileceği söyleniyordu fakat hala bir güncelleme yayınlanmadı sürekli takipteyim Sevgiler.
- yorulmaz35
- Uzman
ne durumdayız geri dönüş alabilen var mı? yapılacak mı sizce?

Hocam Bende Geri Dönüş Yok Fakat AOLÜN Öğrenci Sistemi Bakıma Falan Aldılar Heralde Arkadaşın Birinde ALAN YOK / ALAN YOK - 2 VE Zorunlu Dersleri Azalmış.
Eğer EK SINAV OLUR İSE BU HAFTA YAPMALARI LAZIM ARALIKTAKİ SINAVA FAZLA BİŞEY KALMADI ÇÜNKÜ.
Eğer EK SINAV OLUR İSE BU HAFTA YAPMALARI LAZIM ARALIKTAKİ SINAVA FAZLA BİŞEY KALMADI ÇÜNKÜ.
- yorulmaz35
- Uzman
evet şuan fark ettim ben de. bazı menüler yok şuan ve alan yok-2 ye geçirilmiştim şuan alan yok yazıyor sadece. işimize yarayan değişiklikler yaparlar umarımJezxy yazdı:Hocam Bende Geri Dönüş Yok Fakat AOLÜN Öğrenci Sistemi Bakıma Falan Aldılar Heralde Arkadaşın Birinde ALAN YOK / ALAN YOK - 2 VE Zorunlu Dersleri Azalmış.

-
- Doktor
ben bugun tekrar mail attim ek sinav talebi icin, umarim donus yaparlar. peki 2.ek sinav yapilirsa ankarada mi olucak? bir onceki ek sinavdan önce bu şekilde dersler gidip gelmisti, bazi menuler kaldirilmisti vs. umarim bu ek sinava işarettir.
Hocam EN SON GELEN EMAİLDE BÖYLE İDİ DAHA NETLİK KAZANMADI.Jezxy yazdı:
Arkadaşlar
Mesleki ve Teknik Açık Öğretim Okulu Müdür Yardımcısı SAYIN Mustafa SEZER Bey'in Cevap Vermiş Olduğu Emaili Sizinle Paylaşmak İstedim.
Açık Öğretim Kurumu 2.EK SINAV TALEBİNDE Milli Eğitim Bakanlığına Başvuruda Bulunulmuş
Bakan Onayına Kalmış Sınav Eğer Bakan Bey Onay Verir İse Sınav Yapılıcak
ŞİMDİDEN KATILIM ŞARTLARI BELLİ GİBİ
İLKİ ANKARA'DA SADECE
İKİNCİSİ SADECE ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞ ÖĞRENCİLER.
-
- Doktor
Jezxy yazdı:Hocam EN SON GELEN EMAİLDE BÖYLE İDİ DAHA NETLİK KAZANMADI.Jezxy yazdı:
Arkadaşlar
Mesleki ve Teknik Açık Öğretim Okulu Müdür Yardımcısı SAYIN Mustafa SEZER Bey'in Cevap Vermiş Olduğu Emaili Sizinle Paylaşmak İstedim.
Açık Öğretim Kurumu 2.EK SINAV TALEBİNDE Milli Eğitim Bakanlığına Başvuruda Bulunulmuş
Bakan Onayına Kalmış Sınav Eğer Bakan Bey Onay Verir İse Sınav Yapılıcak
ŞİMDİDEN KATILIM ŞARTLARI BELLİ GİBİ
İLKİ ANKARA'DA SADECE
İKİNCİSİ SADECE ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞ ÖĞRENCİLER.
eee yani onay verilirse, 8 dönem ve üzeri sınava giremicek mi? sadece universite kazananlar mi giricek sınava?
Hocam İşte Katılım EĞER FAZLA OLURSA
HERKEZ ÜNİVERSİTE KAYITLARINI AÇIK LİSEYE YOLLAMAK ZORUNDA KALIR YOKSA KİMİN ÜNİYİ KAZANDIĞINI AÇIK LİSE BİLEMEZ.
HANİ NETLİK KAZANMIŞ BİR KONU YOK.
VALLA Eğer Olur İse Ben Her Türlü Bir Şansımı Denemek İsterim
HERKEZ ÜNİVERSİTE KAYITLARINI AÇIK LİSEYE YOLLAMAK ZORUNDA KALIR YOKSA KİMİN ÜNİYİ KAZANDIĞINI AÇIK LİSE BİLEMEZ.
HANİ NETLİK KAZANMIŞ BİR KONU YOK.
VALLA Eğer Olur İse Ben Her Türlü Bir Şansımı Denemek İsterim

Sadece üniversiteyi kazanmış öğrenciler için sınav yapmak isterlerse yaparlar maalesef. ÖSYM yerleştirme sonuç belgenizi mail atmanız istenebilir. Daha önce buna benzer şeyler yapmıştı AOL. Muhtemelen 2016-5 sınavı 157 kredi 8 dönem şartıyla gelir.
2016-6 olursa sadece üniversite kazananlar için olur.
Umarım herkes sonunu görür. Ben diploma bekliyorum şu an.
2016-6 olursa sadece üniversite kazananlar için olur.
Umarım herkes sonunu görür. Ben diploma bekliyorum şu an.

-
- Doktor
hayirlisi olsun hocam. umarim ek sinav bizi de kapsar 8 donem ve üzeri olanlari. bakalim 4 gözle takip ediyoruz.
MAÖL ve AÖL İndexleri güncellenmiyor. Ve Taleplere de bimer üzerinden bi cevap gelmiyor karamsar olmaya başladım açıkçası sıkıntılı zaman dilimleri yaşıyoruz
Hocam Vallahi Hazır ALAN YOK - 2 Olayınıda ERTELEDİLER EK SINAV İÇİN HİÇ BİR PROBLEM KALMADI. VAKİT GEÇTİKÇE UMUDUM İYİCE AZALIYOR.
BU SENE AOL SAOLASUN BAYA KİŞİNİN GELECEĞİ İLE İYİ OYNADI.
BU SENE AOL SAOLASUN BAYA KİŞİNİN GELECEĞİ İLE İYİ OYNADI.
-
- Doktor
bende iyice umudumu yitirdim. ya hiç olmazsa 2018 de 3 tane normal sınav, 3 tane de ek sinav yapsalar yıl için de çok güzel olur. bir an önce kredilerini tamamlayip liseyi bitirmek isteyen çok arkadaş var benim gibi.. umarim 2018 senesinde normal sinavla beraber 5-6 sinav yaparlar.. ne diyorsunuz böyle bir umut var mi? yani normal 3 sınav dışın da 2-3 tane de ek sınav yaparlar mı 2018 yılı için? valla hayallerim, planlarim var 2018 için.. 

Hocam Şuan 2018 Senesi İçin Herşey İyi Sınav Aralıkta Olucak Diğer 2 Dönem Sınavıda Böyle 1 Ay Erkene Alınırsa Temmuz Ağustos Eylül Ayları İçin Hiç Bir Engel Kalmaz Ek Sınav İçin.
3 Tane ihtimal Zor Fakat 2 Tane Olur Gibime Geliyor.
3 Tane ihtimal Zor Fakat 2 Tane Olur Gibime Geliyor.
-
- Doktor
2 ek sinav olsa yine iyi.. alan yok 2 ye gecmeden krediyi tamamlayip mezun olmak istiyorum. bakalim hayirlisi..