AÖL 2.EK SINAV TALEP (1DK) « 2016 »
Re: AÖL 2.EK SINAV TALEP (1DK) « Güncel »
2. ek sınav taleplerine karşılık , aralık ayı için kayıt yenileme yapmayan öğrencilere tanınan bir şans. 9-10 aralık sınavına ek sınav yerine katılabilecekler yani.
Hocam O Zaman O Bahsettiğiniz Duyuru Yayınlanınca Konuyu Kapatıyım Talep Falan Artık Boşa Olur
Arkadaşlar açık lise instagram sayfasının yaptığı bir paylaşımı göndermek isterim sizlere
ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPAN VE 1. DÖNEM SINAVINA KAYIT YAPAMAMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!! Açık öğretim liselerinde kayıtlı öğrencilerden 9-10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı 1. Dönem sınavı için kayıt yenileme işlemleri yaptıramayan Üniversitelere yerleştirme hakkı olan öğrenciler için 13-14-15 Kasım 2017 tarihlerinde kayıt için sistem ve banka hesapları açıklacaktır. Bu durumda olan öğrenciler sınav ücretini yatırdıktan sonra aşağıdaki fax numaralarına veya mail adreslerine üniversitelere yerleştirme hakkı kazandığına dair belge ve sınav merkezi tercihini belirten dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Fax: 3122130175
Daha detaylı bilgi ilerleyen günlerde Açık Öğretim liseleri internet sitelerinden duyurulacaktır.. -Turgut
ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPAN VE 1. DÖNEM SINAVINA KAYIT YAPAMAMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!! Açık öğretim liselerinde kayıtlı öğrencilerden 9-10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı 1. Dönem sınavı için kayıt yenileme işlemleri yaptıramayan Üniversitelere yerleştirme hakkı olan öğrenciler için 13-14-15 Kasım 2017 tarihlerinde kayıt için sistem ve banka hesapları açıklacaktır. Bu durumda olan öğrenciler sınav ücretini yatırdıktan sonra aşağıdaki fax numaralarına veya mail adreslerine üniversitelere yerleştirme hakkı kazandığına dair belge ve sınav merkezi tercihini belirten dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Fax: 3122130175
Daha detaylı bilgi ilerleyen günlerde Açık Öğretim liseleri internet sitelerinden duyurulacaktır.. -Turgut
Resmi açıklama yapıldıktan sonra yeni konuyu açabilirim hocam ya da siz de açabilirsiniz, maksat mağduriyet yaşayan arkadaşların bilgilenmesi. Konuyu yakından takip ediyorum.
Bu duyuru ile ek sınav hayali suya düşmüştür. Cümleten geçmiş olsun.
http://aol.meb.gov.tr/www/universiteyi- ... icerik/119
http://aol.meb.gov.tr/www/universiteyi- ... icerik/119
- yorulmaz35
- Uzman
ek sınav hayal oldu peki tamam arkadaşlar ders seçim ekranı açılması için talepte bulunalım. zorunlu dersi kalmamış kişilere bile sistem matematik dersini kitlemiş durumda.

Hocam Bugün Açıklanan Duyuruyu Bilerek Yayınlamadım.
Bugün EK C2 Belgesi Almaya Gittiğimde Açık Lise Bürosunda EK SINAV OLACAĞI SÖYLENİLDİ.
HATTA KAÇ KERE SORDUM HOCAM HEM EK SINAV OLUCAK HEMDE ARALIKTAKİ SINAVDAMI OLUCAK DEDİM EVET DEDİ.
Yine Ben Garanti Olsun Diye Konu Açık Kalsın Bakalım Son Gelişmeler Ne Olucak.
Bugün EK C2 Belgesi Almaya Gittiğimde Açık Lise Bürosunda EK SINAV OLACAĞI SÖYLENİLDİ.
HATTA KAÇ KERE SORDUM HOCAM HEM EK SINAV OLUCAK HEMDE ARALIKTAKİ SINAVDAMI OLUCAK DEDİM EVET DEDİ.
- yorulmaz35
- Uzman
eğer öyle bi sürpriz olursa gerçekten süper olur ha bi de ek sınav şartları ne olacak o da var. umarım olurJezxy yazdı:Hocam Bugün Açıklanan Duyuruyu Bilerek Yayınlamadım.

Üniversite kazanmış öğrenciler 2 kere ücret yatırmış olacak öyleyse. Yine paralar gidecek.Jezxy yazdı:Hocam Bugün Açıklanan Duyuruyu Bilerek Yayınlamadım.
- yorulmaz35
- Uzman
valla üniversitelilerin tek derdi diploma teslim tarihinden önce mezun olmak. para gidecek her türlübakansiz yazdı:Üniversite kazanmış öğrenciler 2 kere ücret yatırmış olacak öyleyse. Yine paralar gidecek.Jezxy yazdı:Hocam Bugün Açıklanan Duyuruyu Bilerek Yayınlamadım.

İşte Açık Lise Bürosunda Çalışan Memurun Dediklerini Aktardım Fakat Netlik Kazanana Kadar Temkinli Olmak Lazım.
Yine Aralıktaki Sınava Üniversiteliler Girebilicek Yinede Bu Bile Yeterli
Yine Aralıktaki Sınava Üniversiteliler Girebilicek Yinede Bu Bile Yeterli
-
- Doktor
valla bende umutlandim simdi, umarim ek sinav olur ya. cok ihtiyacimiz var, hayaller planlar var. umarim olur ek sinav.

Talep Ve İstek Konusunda Emeği Olan Herkeze Çok Teşekkür Ederim ... BİR 2.EK SINAV BEKLENTİSİ İÇİNDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ VARDI VE AYNI ŞEKİLDE ÜNİVERSİTEDE OKUMAKTA OLUP DÖNEM İÇİN KAYIT YENİLEME YAPMAYIP EK SINAVDA MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMIZ VARDI.
BU DÖNEM ARTIK EK SINAV 1 TANE İLE KALICAK. 2. Bir Ek Sınav Olmayacak.
9-10 Aralık 2017 Tarihinde Olucak Sınavı Üniversiteyi Kazanmış Öğrenciler İçin Kayıt Şansı Tanındı ve Bu Üniversitede Okuyan Kişiler İçin EK SINAV OLARAK GÖRÜLDÜ.
# Herkeze Sınavda Başarılar Dilerim ...