Kayıt Olma
-
Kayıt Olma
Merhaba,ben geçen sene sınıfta kaldım şuan bir lisede okuyorum 1.dönem bitince açık liseye geçmeyi düşünüyorum nasıl olacak yardımcı olabilirmisiniz ? Ayrıca ben hangi dönemden başlıyacağım
Re: Kayıt Olma
Hocam Öncelikle Hoşgeldin Siteyetovbelerimhasarli yazdı:Merhaba,ben geçen sene sınıfta kaldım şuan bir lisede okuyorum 1.dönem bitince açık liseye geçmeyi düşünüyorum nasıl olacak yardımcı olabilirmisiniz ? Ayrıca ben hangi dönemden başlıyacağım
Ailenin Bu Konuda İnşallah Bilgisi Vardır Açık Lise Konusunda 18 ve Üstü Olmadığınızdan AÇIK LİSEYE GEÇİŞTE Ailenizin Size Yardımcı Olması Gerekiyor.
Şuan Okuduğunuz Okulda Dönem Sistemi Var
Açık Liseye Geçtiğinizde Dönem Olayı Ortadan Kalkıyor.
Bizde
192 Kredi ve Üstüne Ulaşmanız ve
Size Gelicek Olan Zorunlu Derslerini 0 İndirmeniz Gerekiyor.
Mezuniyet Şartları Bunlar Oluyor.
Şuan Okuduğunuz Okulda Ve Başarılı Olduğunuz Tüm Dersler Birebir Açık Liseye Aktarılıcak Ve 192 Kaç Kredi Daha Kalırsa Dönem Sınavlarında Vermeye Çalışıcaksınız.
-
Hoşgördük,yani ben istersem geçebiliyorum 1.dönem bitişinde
-
Ayrıca kitap veriliyormu veya ders notu
tovbelerimhasarli yazdı:Hoşgördük,yani ben istersem geçebiliyorum 1.dönem bitişinde
tovbelerimhasarli yazdı:Ayrıca kitap veriliyormu veya ders notu
Hocam 17 Yaşınızda veya Altında İseniz AİLENİZLE BİRLİKTE AÇIK LİSEYE KAYIT OLABİLİYORSUNUZ
18 YAŞ VE ÜSTÜNDE AİLEYE GEREK KALMADAN Düz Liseden Kaydınızı Alıp Halk Eğitimde Sadece Kendiniz Kayıt Olabiliyorsunuz.
Kitaplar İse Halk Eğitimde Dağıtılıyor Fakat Bu Sene Mesala Kitaplar Kasım Ortasında Gelicekmiş
Fakat Sınavda Aralıkta Bazen BÖYLE AKSİLİK VE TERS DURUM OLABİLİYOR.
Ama Kitap Değil PDF Üzerinden Çalışabilirim Dersen
http://aok.meb.gov.tr/test/dk/ Bu siteden Temin Edebilirsin.
Ders Notları İSE BU FORUM ÜZERİNDEN Onuda Bulabilirsiniz.
- buketbeytekin
Bence kendi okuluna devam et cok zor acik lise
-
Ben hangi dönemden başlıyacağım peki şuan 9. sınıf tekrarım 1.dönemdeyim
Bizde Dönem Kavramı Farklı Anlam Taşıyor YANİ 9 10 11 SINIF KALMIYICAK.tovbelerimhasarli yazdı:Ben hangi dönemden başlıyacağım peki şuan 9. sınıf tekrarım 1.dönemdeyim
DÖNEMİNİZ AŞAĞI YUKARI 4 Veya 5 Olucak.
-
yani sınıfta kaldığım dönemde sayılacakJezxy yazdı:Bizde Dönem Kavramı Farklı Anlam Taşıyor YANİ 9 10 11 SINIF KALMIYICAK.tovbelerimhasarli yazdı:Ben hangi dönemden başlıyacağım peki şuan 9. sınıf tekrarım 1.dönemdeyim
DÖNEMİNİZ AŞAĞI YUKARI 4 Veya 5 Olucak.
Aynen Hocam Lisede Okuduğunuz Tüm Dönemler Sayılıcak.
Merhaba, lise 1.sınıfı bitirdikten sonra liseden ayrıldım. AÖL' e kayıt yaptırmak istiyorum ancak eylül kayıtlarını kaçırdım. Bir sonraki kayıt tarihi ne zaman? Ne zaman kayıt yaptırabilirim?
Hocam Henüz Açık Lisenin Takvimleri Açıklanmadı.özgürlük yazdı:Merhaba, lise 1.sınıfı bitirdikten sonra liseden ayrıldım. AÖL' e kayıt yaptırmak istiyorum ancak eylül kayıtlarını kaçırdım. Bir sonraki kayıt tarihi ne zaman? Ne zaman kayıt yaptırabilirim?
Ama Aralık Sonu Ocak Ortası Gibi Tarihleri Olucak Ara Ara Resmi Siteyi Takip Edin Duyurusu Yapılır
Daha önceden kaydım yok ocak ayında ilk kaydımı yaptırıp başlamam mümkün mü? Yoksa bu seneyi kaçırdığım için kaydımın seneye kalması söz konusu olur mu?
Yok Bu Açılıcak Olan Kayıt Yenilemede Gelecek Seneyi Beklemeden Kayıt İşlemlerinizi Halledebilirsiniz.özgürlük yazdı:Daha önceden kaydım yok ocak ayında ilk kaydımı yaptırıp başlamam mümkün mü? Yoksa bu seneyi kaçırdığım için kaydımın seneye kalması söz konusu olur mu?
bu çok iyi bir haber gerçekten çok teşekkür ederim