Merhaba, yarın girilecek sınavda 3 oturum toplamında da yedek salon gözükmekte. Bunun sebebi nedir? Bi zorluk yaşar mıyım?
Salon No :Yedek
Sıra No : 1
Olarak gözükmekte.
Yedek Salon
- yorulmaz35
- Uzman
Re: Yedek Salon
benim de ilk kez başıma geliyor. sınavdan 1 ay önce arayıp bazı dersler eklediklerini söylediler ve yedek salonda sınava gireceğim. daha önce giren arkadaşlar bilgilendirirse çok seviniriz.

umarım sistemsel bir problemle karşı karşıya kalmayız, 147 hattı şu an da meşgul ne yazık ki 10 dakika bekleme süresi veriyor.
- yorulmaz35
- Uzman
Yedek salonla ilgili bildiğim tek şey ders kodlarını cevap kağıdına biz elle yazıyoruzTemmuz yazdı:umarım sistemsel bir problemle karşı karşıya kalmayız, 147 hattı şu an da meşgul ne yazık ki 10 dakika bekleme süresi veriyor.

Ufak bi stres beni sardı, 147 hat düşmüyor fazla yoğunluktan. Bu arada sizce sonuçlar kaçı gibi açıklanır?yorulmaz35 yazdı:Yedek salonla ilgili bildiğim tek şey ders kodlarını cevap kağıdına biz elle yazıyoruzTemmuz yazdı:umarım sistemsel bir problemle karşı karşıya kalmayız, 147 hattı şu an da meşgul ne yazık ki 10 dakika bekleme süresi veriyor.
- yorulmaz35
- Uzman
valla bildiğim kadarıyla ocak sınavının aralık ayında yapılmasının amacı üniversite kazanmış öğrenciler için. eğer öyleyse ay bitmeden açıklamaları lazım ki diploma alan arkadaşlar üniversitelere diplomalarını teslim etsinlerTemmuz yazdı:
Ufak bi stres beni sardı, 147 hat düşmüyor fazla yoğunluktan. Bu arada sizce sonuçlar kaçı gibi açıklanır?

yorulmaz35 yazdı:valla bildiğim kadarıyla ocak sınavının aralık ayında yapılmasının amacı üniversite kazanmış öğrenciler için. eğer öyleyse ay bitmeden açıklamaları lazım ki diploma alan arkadaşlar üniversitelere diplomalarını teslim etsinlerTemmuz yazdı:
Ufak bi stres beni sardı, 147 hat düşmüyor fazla yoğunluktan. Bu arada sizce sonuçlar kaçı gibi açıklanır?
Şu an beni tarif ettiniz hocam

- yorulmaz35
- Uzman
çok sevindim kardeşim + üniversiteyi kazanmış olman bana da umut verdi. benim de 22 kredim kaldı ve bu sene üniversite sınavına giricem.Temmuz yazdı:
Şu an beni tarif ettiniz hocamMezuniyetime 7 kredi kaldı zorunlu olarak hiç kalmamıştı seçmeli derslerden gireceğim hedefim bu sınavla beraber mezun olmak. Evet 30 aralığa kadar üniversiteler belge istiyor benim okulumda bunu bana söyledi, bakalım sınava girecek insanlar hakkında hayırlısı olmalı.