Bu sene ek sınav olacak mı? Tahminen hangi ay Olur?
Bu sene ek sınav olacak mı? Tahminen hangi ay Olur?
Ek olarak ek sınavda son 3 sınavın sorularının sorulduğu, yeni soru hazırlanmadığı duyusunu aldım. Doğruluk payı nedir?
- Hatchaticee
Re: Bu sene ek sınav olacak mı? Tahminen hangi ay Olur?
Hayır.Öyle olsaydı dönem vermezlerdi.Kaçıncı dönemdeysek ona göre sorular sorulur.
Yalnız her yıl bahsettiğim gibi olmuş. Yanı dönem boyu sorulan sorular çıkmış.Hatchaticee yazdı: 26 May 2018, 12:01 Hayır.Öyle olsaydı dönem vermezlerdi.Kaçıncı dönemdeysek ona göre sorular sorulur.
- Hatchaticee
Yanlış duyum almışınız galiba.Bu sınavla bize erken mezun şansı verildi.
-
- Doktor
ek sinavda da normal sinavda da cikmis sorular bulunuyor, ama ek sinav da daha fazla cikmis soru bulunuyor. yani tam kesin olmamasiyla beraber, muhtemelen cikmis sorular olucaktir ek sinav da.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bu sadece ek sınav için değil tüm sınavlarda hep geçmiş yılların sorularını görmek mümkün. Ek sınav da çıkmış sorular oluyor ama son 3 dönemin mi bilmiyorum.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ek sınav büyük ihtimal olur ve eylül de olur. Geçen yılların eksınav tarihleriyle aynıdır hemen hemen.
Ek sınavda olsa bütün sorular kitaplarda ki konulardan çıkar ek sınavda senin 3 dönem sınav sorularından karışık sora biliyolar .TombikBey yazdı: 26 May 2018, 11:51 Ek olarak ek sınavda son 3 sınavın sorularının sorulduğu, yeni soru hazırlanmadığı duyusunu aldım. Doğruluk payı nedir?