Ders seçimi ???
Ders seçimi ???
Aölün sitesinde ders seçimi tarihi belirlencek yazıyo ama ben çoktan yaptım kitapları da aldım tekrar mı yapıcam anlamadım
Re: Ders seçimi ???
evet ek sınava girecekler için 1.dönem ders seçimi tekrar yapılacak ama girmeyecekler için durum nasıl onu bilmiyorum.
ders seçimi açıldığında tekrardan aynı dersleri seçersin sorun değil. hazır kitaplarını almanda iyi olmuş
ders seçimi açıldığında tekrardan aynı dersleri seçersin sorun değil. hazır kitaplarını almanda iyi olmuş
Benim bildiğim kadarıyla garip dersler eklenmis türk dil ve edebiyatı felan
Normalde bende dil anlatım ve türk edebiyatı vardı yani toplam 24 tane zorunlu vardı şuan 18 tane var ve 10 tanesini seçebildim.
Seçtim ve kağıdıta aldım nolur nolmaz diye.
Ama 1.dönem için tekrar ders düzenlemesi yapacaklar bence
Normalde bende dil anlatım ve türk edebiyatı vardı yani toplam 24 tane zorunlu vardı şuan 18 tane var ve 10 tanesini seçebildim.
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Türk dili ve edebiyatı ile dil ve anlatım dersi birleşti ondandır zorunlu dersin düşmesiPazernus yazdı: ↑28 Eyl 2018, 00:49 Benim bildiğim kadarıyla garip dersler eklenmis türk dil ve edebiyatı felan
.