Kitaplar
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
Kitaplar
Arkadaşlar ben bugün kayıt yeniledim ve ders seçimi yaptım Halk eğitim ellerinde türk edebiyatı 8 ve din kültürü 8 kitabının olmadığını söyledi acaba sizlerden alanlar var mı
Re: Kitaplar
bnm arkadasmda türk edebiyatı 8 den sınava girecek,oda bulamadı halkeğitimdeki görevli kitaplar basılmadıki olsun gibisinden bişey söyledi aöl sitesindeki kitap içeriğinde de yok :S eger bulursan bi yerlerden banada haber verirsen sevinirim.

diğer kitapları hemen temin edebiliyormuyuz ?
ben tüm kitaplarımı ders secmeden sabahtan aldım
eve gelincede derslerimi sectim bi tek ingilizceyi bulamadım onuda e-kitap olarak indirdim 

çok hızlısın maaşallah ders seçimi yapmadan nasıl verdiler
zaten tüm kitaplar ortalık yerde duruyordu bende ihtiyacım olanların hepsini aldım kimsede bişey demedi

- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
o iki kitabın e-kitabıda yok:s
evet yok çünkü basılmamış.cagrı merkezini aramalısın bence.olmadı baska ders secersinAvriLovski yazdı:o iki kitabın e-kitabıda yok:s

- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
başka ders seçemem çünkü alan dersim zorunlu olarak bu sınavda vermem gerekecek 2sinide.Cetin yazdı:evet yok çünkü basılmamış.cagrı merkezini aramalısın bence.olmadı baska ders secersinAvriLovski yazdı:o iki kitabın e-kitabıda yok:s
alan kredin yeterli geliyor ise zorunlu olarak bu dersi seçmen gerekmez
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
mezun olabilmek için tüm zorunlu derslerden sınava girip geçmem gerekdeniz yazdı:alan kredin yeterli geliyor ise zorunlu olarak bu dersi seçmen gerekmez
çok ilginç gercekten ortada kitap yok ama dersini secebiliyosun,bizde arkadasımla baya arastırdık ama bulamadık bi kac gün bekle muhakkak bi acıklaması vardır,belki e-kitap olarak eklenir.AvriLovski yazdı:başka ders seçemem çünkü alan dersim zorunlu olarak bu sınavda vermem gerekecek 2sinide.Cetin yazdı:evet yok çünkü basılmamış.cagrı merkezini aramalısın bence.olmadı baska ders secersinAvriLovski yazdı:o iki kitabın e-kitabıda yok:s

dönemi 8 olan bir zorunlu ders olamaz sen hangi bölüme bakıyorsun dönem derslerinemi yoksa zorunlu dersler kısmınamı? senin alanın ne?
eğer zorunlu dersler kısmında geciyorsa sınava girmek zorunda,alan dersi olmasaydı ortak dersi olsayı muaf olma sansı vardı,ama alan dersinde öyle bişey yok sanırım muhakkak gecmiş olması gerekiyor.deniz yazdı:dönemi 8 olan bir zorunlu ders olamaz sen hangi bölüme bakıyorsun dönem derslerinemi yoksa zorunlu dersler kısmınamı? senin alanın ne?

- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
4 yıllığım ben ve sosyal bilimler alanım. bu yüzden türk edebiyatı-8 coğrafya-8 din-8 dil anlatım-8 gibi dersleri bu dönem alacağımdeniz yazdı:dönemi 8 olan bir zorunlu ders olamaz sen hangi bölüme bakıyorsun dönem derslerinemi yoksa zorunlu dersler kısmınamı? senin alanın ne?