Kitaplar
Re: Kitaplar
8 var elbette sosyal bilimler benim dil ve anlatım coğrafya türk edebiyatı 8 var ders listemde
tamam okey o zaman biz buna zorunlu ders demeyelimde alan kredini tamamlamak için bu dersleri geçmek zorundasın diyelimAvriLovski yazdı:4 yıllığım ben ve sosyal bilimler alanım. bu yüzden türk edebiyatı-8 coğrafya-8 din-8 dil anlatım-8 gibi dersleri bu dönem alacağımdeniz yazdı:dönemi 8 olan bir zorunlu ders olamaz sen hangi bölüme bakıyorsun dönem derslerinemi yoksa zorunlu dersler kısmınamı? senin alanın ne?
canım bende çok sordum dimi ama sana yardımcı olabilmek iiçindi
bol şans canım
eğer kitap bulamazsan önceden çıkmış sorulardan konulara gözat ne gibi konular hiç değilse bir fikrin olurAvriLovski yazdı:Arkadaşlar ben bugün kayıt yeniledim ve ders seçimi yaptım Halk eğitim ellerinde türk edebiyatı 8 ve din kültürü 8 kitabının olmadığını söyledi acaba sizlerden alanlar var mı
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
deniz yazdı:tamam okey o zaman biz buna zorunlu ders demeyelimde alan kredini tamamlamak için bu dersleri geçmek zorundasın diyelimAvriLovski yazdı:4 yıllığım ben ve sosyal bilimler alanım. bu yüzden türk edebiyatı-8 coğrafya-8 din-8 dil anlatım-8 gibi dersleri bu dönem alacağımdeniz yazdı:dönemi 8 olan bir zorunlu ders olamaz sen hangi bölüme bakıyorsun dönem derslerinemi yoksa zorunlu dersler kısmınamı? senin alanın ne?
canım bende çok sordum dimi ama sana yardımcı olabilmek iiçindi
bol şans canım

neyse bende senin için kitap içeriklerine baktım ama 8 yok maalesef umarım kısa zamanda yayınlanır
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
umarım yayınlanır biran evvel. hemen derslere başlamak istiyorum çünkü.. Saol bu arada illgin içindeniz yazdı:neyse bende senin için kitap içeriklerine baktım ama 8 yok maalesef umarım kısa zamanda yayınlanır

ne olcak canım paylaşım için burdayız
çalış çalış bende hemen kitaplarımı alıp başlamak istiyorum
çalış çalış bende hemen kitaplarımı alıp başlamak istiyorum
denz serbest kösedeki sınaw sonuçları açıklanmış yere qeLrmsn ordaki konuya bakmanı istiorum kafam karıştıda
߀$İKTA$