Halk eğitimler neden bu kadar bilgisiz

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
AvriLovski
Asistan
İletişim:

Halk eğitimler neden bu kadar bilgisiz

Mesaj gönderen AvriLovski » 03 Mar 2009, 12:00

Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum öss başvurusu için. bugün aöl anasayfasında öss başvurusu için çıkma belgesi için bi belge doldurup halk eğitim merkezine onaylatınız diyor. aradım halk eğitimi yanındakilere soruyor böyle bir belge mi var diye falan. anasayfanızdaki duyurularda var diyorum yok diyor.

hayırlısıyla halledebiliriz umarım. sizdede böyle durumlar varmı

Avril Lavigne & Alexander Rybak Forever
http://www.alexanderrybaktr.com
http://www.heyavril.net

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Re: Halk eğitimler neden bu kadar bilgisiz

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 03 Mar 2009, 12:53

Böyle durumlar oluyor olmuyor değil, ama en iyi danışıp bilgi alacağın kişi halk eğitimdeki müdür veya yardımcılarıdır.Direk yüz yüze görüşmeyi dene o da olmadı çağrı merkezini ara derim arkadaşım :wink:

Kullanıcı avatarı
mervee
Çırak

Mesaj gönderen mervee » 03 Mar 2009, 13:09

cagrı merkezininde bisey bildiii yokkii bn dinkültürü-8 kitabı için aramıştm sitemizde var diyolar bakıorm yok yeniden arıyorum var diyorlar yok kardesmm diyorum bilmiyorz halk egitmlere basvurun diyolar gidip halkegitme soruyorum işimz var diolar su saatte yenidn gelin diyolar gidiyorm bizde kalmamş nettn bakn bulursunuz diyolar baktm yok diorum vardır diyolar,byle sacma bi sistem işte...

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 03 Mar 2009, 13:12

Bizde bu sistemin kurbanlarıyız arkdaşlar :D Alıştık artık başımıza gelecek her türlü aksiliklere karşı...

Kullanıcı avatarı
Cetin
Uzman

Mesaj gönderen Cetin » 03 Mar 2009, 13:17

mervee yazdı:cagrı merkezininde bisey bildiii yokkii bn dinkültürü-8 kitabı için aramıştm sitemizde var diyolar bakıorm yok yeniden arıyorum var diyorlar yok kardesmm diyorum bilmiyorz halk egitmlere basvurun diyolar gidip halkegitme soruyorum işimz var diolar su saatte yenidn gelin diyolar gidiyorm bizde kalmamş nettn bakn bulursunuz diyolar baktm yok diorum vardır diyolar,byle sacma bi sistem işte...
Aynen,bizde arkadaşımın Türk Edebiyatı 8 kitabını arıyoruz ne nette var ne Halk Eğitimlerde kimseninde bişeyden haberi yok,MEB kitap depolarına bakmanı tavsiye ederim oralarda olabiliyormuş ben bi ara gidip bakıcam :)
Resim

Kullanıcı avatarı
mervee
Çırak

Mesaj gönderen mervee » 03 Mar 2009, 16:22

Cetin yazdı:
mervee yazdı:cagrı merkezininde bisey bildiii yokkii bn dinkültürü-8 kitabı için aramıştm sitemizde var diyolar bakıorm yok yeniden arıyorum var diyorlar yok kardesmm diyorum bilmiyorz halk egitmlere basvurun diyolar gidip halkegitme soruyorum işimz var diolar su saatte yenidn gelin diyolar gidiyorm bizde kalmamş nettn bakn bulursunuz diyolar baktm yok diorum vardır diyolar,byle sacma bi sistem işte...
Aynen,bizde arkadaşımın Türk Edebiyatı 8 kitabını arıyoruz ne nette var ne Halk Eğitimlerde kimseninde bişeyden haberi yok,MEB kitap depolarına bakmanı tavsiye ederim oralarda olabiliyormuş ben bi ara gidip bakıcam :)
orayada bktm yktu :S

ultra
Doktor

Mesaj gönderen ultra » 03 Mar 2009, 16:55

Avrıl,ben bir liseden form aldım yarında onu onaylatıcam sende öyle yap derim.

Kullanıcı avatarı
AvriLovski
Asistan
İletişim:

Mesaj gönderen AvriLovski » 03 Mar 2009, 20:10

ultra okul türüne ve koduna ne yazdın bide
öğrenim durumu ve koduna??
Avril Lavigne & Alexander Rybak Forever
http://www.alexanderrybaktr.com
http://www.heyavril.net

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön