Cagrı merkezinin mail adresini biliyordum zaten o zaman ben ikisinede mail atayım umarı işe yarar bu attığımız mailler.mavi_buketler yazdı: cagrimerkezi@meb.gov.tr bu çağrı merkezinin maili
Birde MEB bünyesinde bilgi edindirme ve şikayet konusnda yazacağın acil çözüm forumu var oda MEB in internet sitesinde en allta . Telefon resmi olan yere tıkla ordaki formu doldur ben kaç tane gönderdiysem cevap yolladlar birkaç günü buluyor ama.
Kitaplarla ilgili önemli
Re: Kitaplarla ilgili önemli

-
- Asistan
Bugün ulaştım müdüre martın 9 dan itibaren kitaplar gönderilcekmiş.
-
- Asistan
Evet büyük ölçüde bitmiş basım mart 9 olduğu halde alamzsam yine aramaya devamCetin yazdı:bütün halk eğitim merkezlerine gönderecekler mi?

Sayısal derslerimin konularını öğrendim telefonda, başladım.
Mat. 8 türev ve integral.
Geometri 6 uzay geometrisi ve dik izdüşüm.
Analaitik 2 koniklerin analitik incelemesi ve uzayda vektör, doğru ve düzlemin analitik incelemesi
Edebiyat 8 cumhuriyet döneminde coşku ve heyecanı dile getiren metinler(şiie yani)
Ve cumhuriyet döneminde olay çevresinde oluşan edebi metinler
Ben örgün eğitimden edebiyat 12 kitabını aldım aynı konular onun içnde var birde konu anlatımlı öss kitaplarında da bu konular var.
Belki işine yarar diye yazdım. Çok geç kalırsa burdan başlarsın çalışmaya.Ben öyle yapıcam.
Hangi kitapların eksik?
Bana ingilizce-8 kitabı lazım,bi arkadasımada edebiyat - 8 lzmdı. umarım biran önce nete koyarlar en azından kitaplar dağıtılana kadar netten calışmış oluruz,bu arada ilk mesajında verdiğin numarayı aradın dimi kitapları sormak için yarın bende arayacagımda.

-
- Asistan
Evet orayı ara ve Nuh beyle görüşmek istediğini söyle sekreter çıkarsa. Bakalım sana ne diyecek buraya yazarsın değil mi?Cetin yazdı:Bana ingilizce-8 kitabı lazım,bi arkadasımada edebiyat - 8 lzmdı. umarım biran önce nete koyarlar en azından kitaplar dağıtılana kadar netten calışmış oluruz,bu arada ilk mesajında verdiğin numarayı aradın dimi kitapları sormak için yarın bende arayacagımda.
İngilizce 8 in bilgim yok ama nete iner ya benimle uzun konuştu bugün Nuh bey bazı aşamalar varmış sadece yanınlanması için nete onları hallediyorlarmış kitaplar hazırmış yani yüklenmiş öyle dedi.
mavi_buketler yazdı:Evet orayı ara ve Nuh beyle görüşmek istediğini söyle sekreter çıkarsa. Bakalım sana ne diyecek buraya yazarsın değil mi?Cetin yazdı:Bana ingilizce-8 kitabı lazım,bi arkadasımada edebiyat - 8 lzmdı. umarım biran önce nete koyarlar en azından kitaplar dağıtılana kadar netten calışmış oluruz,bu arada ilk mesajında verdiğin numarayı aradın dimi kitapları sormak için yarın bende arayacagımda.
İngilizce 8 in bilgim yok ama nete iner ya benimle uzun konuştu bugün Nuh bey bazı aşamalar varmış sadece yanınlanması için nete onları hallediyorlarmış kitaplar hazırmış yani yüklenmiş öyle dedi.
tabiki yazarım aramızda gecen konuşmaları,eger sende bir daha aradığında ingilizce-8 kitabını sorarsan memnun olurum,ne kadar çok kişi sorsa o kadar cabuk yayınlarlar.şimdi 9 martta dağıtım baslayacak mı yani kesin.çünkü bikac gün sonra halk egitime gitmeyi düşünüyorum,bana biraz uzak halk eğitim o yüzden boşuna gidip gelmeyeyim,gerci bende yarın arayıp sorarım ama ulasamazsam diye sana soruyorum

-
- Asistan
Cetin yazdı:mavi_buketler yazdı:Evet orayı ara ve Nuh beyle görüşmek istediğini söyle sekreter çıkarsa. Bakalım sana ne diyecek buraya yazarsın değil mi?Cetin yazdı:Bana ingilizce-8 kitabı lazım,bi arkadasımada edebiyat - 8 lzmdı. umarım biran önce nete koyarlar en azından kitaplar dağıtılana kadar netten calışmış oluruz,bu arada ilk mesajında verdiğin numarayı aradın dimi kitapları sormak için yarın bende arayacagımda.
tabiki yazarım aramızda gecen konuşmaları,eger sende bir daha aradığında ingilizce-8 kitabını sorarsan memnun olurum,ne kadar çok kişi sorsa o kadar cabuk yayınlarlar.şimdi 9 martta dağıtım baslayacak mı yani kesin.çünkü bikac gün sonra halk egitime gitmeyi düşünüyorum,bana biraz uzak halk eğitim o yüzden boşuna gidip gelmeyeyim,gerci bende yarın arayıp sorarım ama ulasamazsam diye sana soruyorum
Nuh beyi cep telefonu no.su 0505 299 80 21
Bu gün cep elefonumdanda ulaşabilirsiniz dedi. Mümkün olduğu kadar bu kişiye ulaşmaya çalış diğerleri cevap vermiyor.
Martın 9 dağıtıma başlanıcak dedi bana gitmeden ararsın halkeğitimi ben 9da alırsam sana yazarım.
Tamam bende sorarım ingilizceyi.
mavi_buketler yazdı: Nuh beyi cep telefonu no.su 0505 299 80 21
Bu gün cep elefonumdanda ulaşabilirsiniz dedi. Mümkün olduğu kadar bu kişiye ulaşmaya çalış diğerleri cevap vermiyor.
Martın 9 dağıtıma başlanıcak dedi bana gitmeden ararsın halkeğitimi ben 9da alırsam sana yazarım.
Tamam bende sorarım ingilizceyi.
tmm o zaman cepten arayayım bugün ben,tamam sen alırsan kitapları haber edersin burdan.

-
- Acemi
ben bugün kayıt yenilemek için avcılar halk eğitime gittim ve din 8 kitabını gördum orada vardı yani diğerleride vardır muhtemelen ama ben onu gordum girişteydi bide diğerlerine bakamadım.yani kitaplar vardır mutlaka biryerlerde öle basılmamış filn olur mu öle sacmalık :S
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
kitapların konusunu biliyorm fakat sınavlarda normalde çok önemsiz detaylar çıkıyor.normal kitaplardada bu detaylar yer almadığından ben sadece açıköğretimin verdiği kitaplara çalışyorum
http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm
bazı yeni kitaplar eklenmiş belki aradığınız vardır :S
evet bazıları eklenmiş ingilizce-8 hala ortalarda yokmervee yazdı:http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm

Ayrıca Nuh beylede görüştüm 9 martta kesin dagıtıma baslanıcakmış.kitaplarla ilgili bi sıkıntınız olmasın dedi

- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
oley bnm kitaplar eklenmiş 

bana matematik kitabı hakında yardım edermisiniz
şimdi mebin ders notlarının olduğu bölümde mat 1 (mantık, kümeler, bağıntı fonksiyon işlem), mat2 deyse (sayılar) yazıyo
aldığımız mat1 kitabında bu ünitelerin hepsi var bu dönem kayda gittiğimde mat 2 kitabına çalışmam gerektiğini söylediler bilen varsa cevap verirse sevinirim
şimdi mebin ders notlarının olduğu bölümde mat 1 (mantık, kümeler, bağıntı fonksiyon işlem), mat2 deyse (sayılar) yazıyo
aldığımız mat1 kitabında bu ünitelerin hepsi var bu dönem kayda gittiğimde mat 2 kitabına çalışmam gerektiğini söylediler bilen varsa cevap verirse sevinirim
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA