halk egitim merkezleri
halk egitim merkezleri
arkadaslar bilgisini olan paylasırsa sevinirim.simdi alan degiştirme kayıt yenileme dönemlerinde yapılmazmı.bugün kayıt yeniledim ve hem,deki görevli arkadasa alan degişikligi yapmak istedigimi söyledim.görevli ise alan degişikligini yaz aylarında haziran-temmuz gibi yapabilecegimi söyledi.bende cagrı merkezini aradım ve alan degişikligini kayıt yenileme döneminde yapabilecegimi söylediler.simdi aöl,de okuyan bir ögrenci cagrı merkezine mi yoksa h.e.m . mi güvensin.bana kalırsa h.e.m. görevliler hiçbişeyden anlamıyolar.kafanıza takılan soruların cevabınıda cagrı merkezinden arayıp ögrenin.bunu yazıyorum cünkü h.e.m.deki görevliler yüzünden 3 dönemim boşa gitti ve hiçbişeyden anlamadıklarını bugün bir kez daha anladım.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
Re: halk egitim merkezleri
bende bu konu hakkında bir konu açmıştım h.e.m güvenme bence. hiçbirşey bilmiyorlar. bişey sorduğumda yandaki arkadaşına falan soruyor. onlara kalsa ben össye bile başvuramıcam mezun olmadan. kendin öğrenci girişinden değiştir. alan değiştirme butonu var.
Re: halk egitim merkezleri
öyle yapıcam zaten.az önce bu konuda cagrı merkezine aöl ögrencileri adına bi şikayet e-maili attım.hepimiz bu konuda muzdaribiz.umarım dikkate alırlarAvriLovski yazdı:bende bu konu hakkında bir konu açmıştım h.e.m güvenme bence. hiçbirşey bilmiyorlar. bişey sorduğumda yandaki arkadaşına falan soruyor. onlara kalsa ben össye bile başvuramıcam mezun olmadan. kendin öğrenci girişinden değiştir. alan değiştirme butonu var.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK