ben kitabın hangi ünitelerine çalısacagım

simdi ingilizce3 sayfa 74e kadar gerisi de zaten ing.4 için gecerli..(ama gecen dönem böyleydi degişmiş olabilir )gecen dönem girmiştim cok kolay bence secebilirsincorleone1919 yazdı:arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi
Ben bu dönem ing.3'ten gireceğim. kitapta 4 ünite var,ilk iki ünite ingilizce 3.corleone1919 yazdı:arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi
ünite sonundaki test sorularından en az üç dört tanesi sınavda cıkıyo bilginizeFays yazdı:Ben bu dönem ing.3'ten gireceğim. kitapta 4 ünite var,ilk iki ünite ingilizce 3.corleone1919 yazdı:arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi
Evet bunu duymuştum,soruların %15'i ünite sonlarındaki sorulardan, diğerleri kitaptaki konulardan çıkıyor..laden yazdı:ünite sonundaki test sorularından en az üç dört tanesi sınavda cıkıyo bilginizeFays yazdı:Ben bu dönem ing.3'ten gireceğim. kitapta 4 ünite var,ilk iki ünite ingilizce 3.corleone1919 yazdı:arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi