bilmem bana inandırıcı ggeldi.ıabii zamanlaması biraz garip.Fays yazdı:Bunu ucuz bir seçim vaadi olarak görüyorum,ama gerçekleşse şapka çıkartır takdir ederim bir aöl öğrencisi olarak.
bu arada, toplamda her dönem 45 TL veriyoruz ama halk eğitimde kitaplar genelde yeni değil kullanılmış oluyor,öğrenciler başkalarının kullandığı kitapları alıp çalışıyorlar. şahsen benim başıma geldi bu. bu dönemde böyle oldu,kitapların bazıları eski,kullanılmış ve her tarafı yazılıydı. herhalde 45 TL döner sermayeye gidiyor..
Açık Öğretim öğrencilerine kitaplar bedava dağıtılacak mış
Re: Açık Öğretim öğrencilerine kitaplar bedava dağıtılacak mış
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
laden yazdı:bilmem bana inandırıcı ggeldi.ıabii zamanlaması biraz garip.Fays yazdı:Bunu ucuz bir seçim vaadi olarak görüyorum,ama gerçekleşse şapka çıkartır takdir ederim bir aöl öğrencisi olarak.
bu arada, toplamda her dönem 45 TL veriyoruz ama halk eğitimde kitaplar genelde yeni değil kullanılmış oluyor,öğrenciler başkalarının kullandığı kitapları alıp çalışıyorlar. şahsen benim başıma geldi bu. bu dönemde böyle oldu,kitapların bazıları eski,kullanılmış ve her tarafı yazılıydı. herhalde 45 TL döner sermayeye gidiyor..
Elbette.. dediğim gibi eğer yaparsa gerçekten iyi bir işe imza atmış olur ama seçimlere bir aydan az zaman kalmışken 900bin açıköğretim liselinin oyunu kendine çekmek istemişte olabilir.. bunu şimdi bilemeyiz,umarım dediğini yapar.
-
- Yardımcı Uzman
fays çıkar şu at gözlüğünü üzerinden bu memelete kağıt mürekkep bedavayamı geliyo
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
corleone1919 yazdı:fays çıkar şu at gözlüğünü üzerinden bu memelete kağıt mürekkep bedavayamı geliyo
Ne alaka ? bedava mı geliyor dedim ben.
-
- Yardımcı Uzman
herhalde 45 ytl nin hepsi döner sermayeye gidiyor lafına karşılık söyledim
sen corleonenin dediklerine bakma fays.onun yanlış anlamada üstüne yokturFays yazdı:corleone1919 yazdı:fays çıkar şu at gözlüğünü üzerinden bu memelete kağıt mürekkep bedavayamı geliyo
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
corleone1919 yazdı:herhalde 45 ytl nin hepsi döner sermayeye gidiyor lafına karşılık söyledim
Anladım.. peki medeni kimi ülkelerde neden bir bireyin eğitim hayatı boyunca devlet bireyden/öğrenciden para almıyor ve her türlü destekliyor ? onlara mürekkep bedava geliyor herhalde..
-
- Yardımcı Uzman
o medini hayatı olan ülkelerin çoğunun nüfusu kaç o medeni halkın bizim kadar devlet çalışanı varmı o medeni halkta onalrı bölmek isteyen birileri varmı ne alak deme devltin bunlarla uğraşması millete olan hizmetini azaltıyo
-
- Yardımcı Uzman
bu arada laden gözümden kaçmadı zannetmeladen yazdı:sen corleonenin dediklerine bakma fays.onun yanlış anlamada üstüne yokturFays yazdı:corleone1919 yazdı:fays çıkar şu at gözlüğünü üzerinden bu memelete kağıt mürekkep bedavayamı geliyo
Ne alaka ? bedava mı geliyor dedim ben.[/quote]
sen corleonenin dediklerine bakma fays.onun yanlış anlamada üstüne yoktur[/quote]
bu arada laden gözümden kaçmadı zannetme [/quote
yalan mı.işte sana en güzel örnek
sen corleonenin dediklerine bakma fays.onun yanlış anlamada üstüne yoktur[/quote]
bu arada laden gözümden kaçmadı zannetme [/quote
yalan mı.işte sana en güzel örnek
corleone1919 yazdı:o medini hayatı olan ülkelerin çoğunun nüfusu kaç o medeni halkın bizim kadar devlet çalışanı varmı o medeni halkta onalrı bölmek isteyen birileri varmı ne alak deme devltin bunlarla uğraşması millete olan hizmetini azaltıyo
Devlet ve Siyaset konuşmak istiyorsun sanırım ancak bu sitede yeniyim ve kuralları pek bilmiyorum.. bunları konuşmak için pek uygun bir ortam olmayabilir. pekala ki dediklerinin hepsine anti-tez getirebilirim.
Hadi tekrar konuya dönelim; Umarım kitaplar bedava dağıtılır.
bu frumda siyasi tartışmalara girmek form kurallarına aykırıdır.bence uzatmanın bi anlamı yok
-
- Yardımcı Uzman
ben devlet ve siyasetten konuşmak istemiyorum sadece görmemezlikten gelmiyorum
laden sende on numara muhalefetsin he
bu olay siyasi tartışma gerktiren br olay değil eğer devlet bunu yapacaksa sevinmemiz değil şimdiye kadar neden yapılmadı diye üzülmemiz lazım. eğer şimdi yapılıyorsa daha öncede yapılabilirdi.
maalesef cevremdeki herkes bundan sikayettçi.ama uzatılacak bi konu degil ve seennnnnnnn yine konuyu farklı noktalara cekiyosun.tabi bazı gercekler varsa dakonuşmak için yeri burası degilcorleone1919 yazdı:ben devlet ve siyasetten konuşmak istemiyorum sadece görmemezlikten gelmiyorum