meslek lisesi???
meslek lisesi???
ben çocuk gelişimi bölümüne geçmek isityorum yalnız pek bi bilgim yok.o bölümdede her dönem 30 kredi seçmek zorundayız?
Re: meslek lisesi???
arkadaşlar hiç bir bilginiz yokmu? meslek liselerindede 3 kez mi sınava girilecek ve onunda kredisi 30 mu cevap verecek biri yokmu?
- colin_erkan
- Doktor
bende mesleki açık lisedeyim 20 krediden giriyorum yine 20 krediden giricez heralde....cananxxx yazdı:arkadaşlar hiç bir bilginiz yokmu? meslek liselerindede 3 kez mi sınava girilecek ve onunda kredisi 30 mu cevap verecek biri yokmu?
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
offffffff bende çocuk gelişimine geçmek istiodum ama kötü bişey öğrendim düz liseden mesleki liseye geçilmiomuş yani baştan başlamak gerekiomuş.hala içimde bi uktedir o branş vede olmucak yanlışı baştan yaptım ben.şuan 3. sınıftayım ve artık geri dönüşümde yok

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
* 3 yıllık sistemde okuyan öğrenciler;
Yüz yüze eğitime devam eden öğrenciler 24 kredi, yüz yüze eğitimini bitirmiş ve belgesi müdürlüğümüze ulaşmış olan öğrenciler ise 40 kredi ders seçebilmektedirler.
* 4 yıllık sistemde okuyan öğrenciler;
Ortaokul yada ilköğretim diploması ile kayıt yaptırmış olan öğrenciler 1. ve 2. dönem 30 kredi, bundan sonraki dönemlerde kayıtlı oldukları alana göre 18 -22 kredilik ders seçeceklerdir.
Tasdikname ile kayıt yaptıran öğrenciler ise kayıtlı oldukları alana göre her dönem 18-22 kredilik ders seçebileceklerdir.
http://maol.meb.gov.tr/html_files/Meslek_SSS.html
Yüz yüze eğitime devam eden öğrenciler 24 kredi, yüz yüze eğitimini bitirmiş ve belgesi müdürlüğümüze ulaşmış olan öğrenciler ise 40 kredi ders seçebilmektedirler.
* 4 yıllık sistemde okuyan öğrenciler;
Ortaokul yada ilköğretim diploması ile kayıt yaptırmış olan öğrenciler 1. ve 2. dönem 30 kredi, bundan sonraki dönemlerde kayıtlı oldukları alana göre 18 -22 kredilik ders seçeceklerdir.
Tasdikname ile kayıt yaptıran öğrenciler ise kayıtlı oldukları alana göre her dönem 18-22 kredilik ders seçebileceklerdir.
http://maol.meb.gov.tr/html_files/Meslek_SSS.html