yardım edin lütfeeeennn :(((

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
deerrryyaaa
Uzman Doktor

yardım edin lütfeeeennn :(((

Mesaj gönderen deerrryyaaa » 21 Mar 2009, 18:23

ya bi ikilemde kaldım bölümüm sosyal bilimler bu daha 2. dönemim olacak lise ara sınıftan geliyorum
aklıma takılan bişey var bölümümü değiştirip genel kültür yapmak istiyorum bi ara sadece yetenek bölümlerine başvurulabilindiği söylenmişti ama girebileceğimiz bölümlerde varmış ben zaten üniv.de açıktan düşünüyorum
öncelikle merak ettiğim genel kültür alanından açıktan üniv.tede seçebileceğimiz hangi bölümler var ?
ayrıca kapsamlı bilgi istiyorum? yaa nedir bu genel kültür biri bana anlatsın ? bi an önce mezun olmak istiyorum yaaa :((( lütfeen yardım edinnn

nihayet mezun :) diploma puanı:74,25

Fays
Uzman Doktor

Re: yardım edin lütfeeeennn :(((

Mesaj gönderen Fays » 21 Mar 2009, 19:38

Genel Kültür bölümü,Benimde bir lise diplomam olsun diyenlerin ve çabucak mezun olmak isteyenlerin gittiği bölümdür. üniversite düşünüyorsan genel kültür seçmemelisin. daha ayrıntılı olarak bilmiyorum bilen arkadaşlar vardır eminim sana yardımcı olurlar.

ultra
Doktor

Re: yardım edin lütfeeeennn :(((

Mesaj gönderen ultra » 22 Mar 2009, 10:50

Sosyal bilimlerde kalman senin menfatine olacaktır,genel kültür alanındanda sosyal bilimlerde bulunan çoğu bölüme yerleşebilirsin fakat sosyal bölümünde mezun olursan genel kültür bölümüne göre daha rahat girersin.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön