ders çalışma

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
jade
Acemi

Re: ders çalışma

Mesaj gönderen jade » 24 Mar 2009, 15:22

Cetin yazdı:inkilap tarihini bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım :mrgreen: kitap bitti ama bende bittim,bi ara kendimi baya kaptırmıştım savaslara :lol: ama neyseki bitti,son güne bırakmayın mutlaka şimdiden calışmaya baslayın,5 gündür calışıyorum anca bitirebildim,gecen sınavda cıkan soruları çözdüm tekrardan 13 doğrum 7 yanlışım çıktı :( ama yinede gecebiliyorum ya önemli olan bu :) sınav gününe kadar unutmaz isem eger inkilaptan kurtulmuş olucam :mrgreen: herkese kolay gelsin :wink:

valla helal olsun ne diyeyim :) ama boşlama sınava kadar gene arada bir tekrar yap faydası olur hem össyede karı dokunur bunun ayrıca sormadan edemeyceğim bu ınkılapı bitiren kadar kaç sayfalık not tuttun ? :)

Düşünebiliyorum!
Öyle ise Varım ;)

Kullanıcı avatarı
Cetin
Uzman

Mesaj gönderen Cetin » 24 Mar 2009, 15:44

jade yazdı:
Cetin yazdı:inkilap tarihini bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım :mrgreen: kitap bitti ama bende bittim,bi ara kendimi baya kaptırmıştım savaslara :lol: ama neyseki bitti,son güne bırakmayın mutlaka şimdiden calışmaya baslayın,5 gündür calışıyorum anca bitirebildim,gecen sınavda cıkan soruları çözdüm tekrardan 13 doğrum 7 yanlışım çıktı :( ama yinede gecebiliyorum ya önemli olan bu :) sınav gününe kadar unutmaz isem eger inkilaptan kurtulmuş olucam :mrgreen: herkese kolay gelsin :wink:

valla helal olsun ne diyeyim :) ama boşlama sınava kadar gene arada bir tekrar yap faydası olur hem össyede karı dokunur bunun ayrıca sormadan edemeyceğim bu ınkılapı bitiren kadar kaç sayfalık not tuttun ? :)
tabi genel tekrar sart :D 53 sayfa not tuttum,aslında daha yazardım ama son sayfalara doğru biraz sıkılınca boşladım :P
sorular öyle tuhaf yerlerden cıkıyorki gecen sınavda Ferit Pasanın Sultan Abdülmecitin hangi kızıyla evlendi diye bu soru varki tam kopmalık :lol: sen o kadar önemli yere calış,sönemsiz diye konunun üstünde durma sınavda o çıksın :lol: :lol: gecen sınavda kalmıştım bunda kalmaya niyetim yok :P
Resim

Kullanıcı avatarı
jade
Acemi

Mesaj gönderen jade » 24 Mar 2009, 16:03

Cetin yazdı:
jade yazdı:

tabi genel tekrar sart :D 53 sayfa not tuttum,aslında daha yazardım ama son sayfalara doğru biraz sıkılınca boşladım :P
sorular öyle tuhaf yerlerden cıkıyorki gecen sınavda Ferit Pasanın Sultan Abdülmecitin hangi kızıyla evlendi diye bu soru varki tam kopmalık :lol: sen o kadar önemli yere calış,sönemsiz diye konunun üstünde durma sınavda o çıksın :lol: :lol: gecen sınavda kalmıştım bunda kalmaya niyetim yok :P

ya bende 10 sayfalık not tuttum ve I. üniteden daha çıkamadım yaa sinirden ağlayacaktım dün akşam bir ara sonra vazgeçtim ve tekrar balkanlara yol aldım :lol: :lol: :lol:
şimdi pek takmam aslında ama öss.den de geçtim pmyo sınavlarında bu konu çok önemli o yüzden bu kadar kafama takıyorum yoksa ız gelirde neyse bilgi göz çıkarmaz daha 2 ay var inş. olur
Düşünebiliyorum!
Öyle ise Varım ;)

Kullanıcı avatarı
Cetin
Uzman

Mesaj gönderen Cetin » 24 Mar 2009, 19:16

10 sayfa az olmuş :mrgreen: her gün bi ünite calış bnce,ben öyle yaptım,son üniteyide 3e böldüm.neyseki kurtuldum artık darısı basına :wink:
Resim

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman

Mesaj gönderen laden » 24 Mar 2009, 21:08

Cetin yazdı:10 sayfa az olmuş :mrgreen: her gün bi ünite calış bnce,ben öyle yaptım,son üniteyide 3e böldüm.neyseki kurtuldum artık darısı basına :wink:
ohooooo herkes kitabı bitirmiş ben daha kapagını dahi açmış degilim.gercekten de inkilap cok zor.aslında zor degil fakat her sayfa ezber gerektiriyo.nasıl baslıyıcam bilemiyorum.................. :( :(
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Kullanıcı avatarı
Cetin
Uzman

Mesaj gönderen Cetin » 24 Mar 2009, 22:01

laden yazdı:
Cetin yazdı:10 sayfa az olmuş :mrgreen: her gün bi ünite calış bnce,ben öyle yaptım,son üniteyide 3e böldüm.neyseki kurtuldum artık darısı basına :wink:
ohooooo herkes kitabı bitirmiş ben daha kapagını dahi açmış degilim.gercekten de inkilap cok zor.aslında zor degil fakat her sayfa ezber gerektiriyo.nasıl baslıyıcam bilemiyorum.................. :( :(
bence biran önce basla yarın yoksa bugün yarın derkn sınav günü gelir catar panik yaparsın doğru dürüst calısamazsın :) aslında tüm gün arada küçük aralar verip calışınca zevkli oluyo okurken felan birden eski günlere dönüyorsun,sonra sarıyor seni acaba şimdi noldu nolucak derken bakmışsın bitmiş :) sahsen hayatımda ilk defa bu kadar detaylı calışıyorum su derse :mrgreen:
Resim

Kullanıcı avatarı
jade
Acemi

Mesaj gönderen jade » 25 Mar 2009, 10:50

valla arkadaşım ben şimdi ınkılap bir ünitiye bitirmedm ama sosylojiye geçiş yaptım o ara notları tuttum şimdi tekrar ınkılapa başlayıp 2. uniteyi yarılayınca felsefeye başlıcam sonr agene ınkılap sonra diğer derslerden devam edeceğim yani böyle yapamak daha az yorucu olur diye düşnüyorum diğer türlü valla ınkılapın içinde kayboluyorum :D :D
Düşünebiliyorum!
Öyle ise Varım ;)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön