Kitap İçeriği Karmaşası [matematik seçen herkes baksın]

Her Konuda Tartışabilirsiniz
fatos
Çırak

Re: Kitap İçeriği Karmaşası [matematik seçen herkes baksın]

Mesaj gönderen fatos » 06 Nis 2009, 14:50

arkadaşlar ben bu matematik 2 içeriğini anlamadım meb sayfasındaki mat 2 içeriğinde doğal sayılar var ama halk eğitimden verdikleri mat 2 içeriğinde polinomlar,denklemler,eşitsizlikler bide fonksiyonlar var şimdi doğru olan mat 2 mat 1 deki doğal sayılarmı teşekkürler.

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 06 Nis 2009, 15:03

fatos yazdı:arkadaşlar ben bu matematik 2 içeriğini anlamadım meb sayfasındaki mat 2 içeriğinde doğal sayılar var ama halk eğitimden verdikleri mat 2 içeriğinde polinomlar,denklemler,eşitsizlikler bide fonksiyonlar var şimdi doğru olan mat 2 mat 1 deki doğal sayılarmı teşekkürler.
Halk eğitimlere iyice gıcık olmaya başladım. Mat-2'nin konusu sadece Doğal Sayılar.

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 06 Nis 2009, 15:05

Fays yazdı:
fatos yazdı:arkadaşlar ben bu matematik 2 içeriğini anlamadım meb sayfasındaki mat 2 içeriğinde doğal sayılar var ama halk eğitimden verdikleri mat 2 içeriğinde polinomlar,denklemler,eşitsizlikler bide fonksiyonlar var şimdi doğru olan mat 2 mat 1 deki doğal sayılarmı teşekkürler.
Halk eğitimlere iyice gıcık olmaya başladım. Mat-2'nin konusu sadece Doğal Sayılar.
bende geçen sene o mat 2 ye çalıstım polinomlar fonksiyonlar vs ama kaldım işte konular onlar değiliş duyduguma göre hepsini sallamıştım zaten :oops:

MuRaT_KS
Doktor

Mesaj gönderen MuRaT_KS » 06 Nis 2009, 15:49

ben o sallamayla 7 soru tutturmuşum 2 daha tutsa geçtim :D

ama bu dönem kitaplar yenilendim gönül rahatlıgıyla çalışabiliriz
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön