Kitap İçeriği Karmaşası [matematik seçen herkes baksın]
Re: Kitap İçeriği Karmaşası [matematik seçen herkes baksın]
arkadaşlar ben bu matematik 2 içeriğini anlamadım meb sayfasındaki mat 2 içeriğinde doğal sayılar var ama halk eğitimden verdikleri mat 2 içeriğinde polinomlar,denklemler,eşitsizlikler bide fonksiyonlar var şimdi doğru olan mat 2 mat 1 deki doğal sayılarmı teşekkürler.
Halk eğitimlere iyice gıcık olmaya başladım. Mat-2'nin konusu sadece Doğal Sayılar.fatos yazdı:arkadaşlar ben bu matematik 2 içeriğini anlamadım meb sayfasındaki mat 2 içeriğinde doğal sayılar var ama halk eğitimden verdikleri mat 2 içeriğinde polinomlar,denklemler,eşitsizlikler bide fonksiyonlar var şimdi doğru olan mat 2 mat 1 deki doğal sayılarmı teşekkürler.
bende geçen sene o mat 2 ye çalıstım polinomlar fonksiyonlar vs ama kaldım işte konular onlar değiliş duyduguma göre hepsini sallamıştım zatenFays yazdı:Halk eğitimlere iyice gıcık olmaya başladım. Mat-2'nin konusu sadece Doğal Sayılar.fatos yazdı:arkadaşlar ben bu matematik 2 içeriğini anlamadım meb sayfasındaki mat 2 içeriğinde doğal sayılar var ama halk eğitimden verdikleri mat 2 içeriğinde polinomlar,denklemler,eşitsizlikler bide fonksiyonlar var şimdi doğru olan mat 2 mat 1 deki doğal sayılarmı teşekkürler.

ben o sallamayla 7 soru tutturmuşum 2 daha tutsa geçtim
ama bu dönem kitaplar yenilendim gönül rahatlıgıyla çalışabiliriz

ama bu dönem kitaplar yenilendim gönül rahatlıgıyla çalışabiliriz
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!