Zorunlu dersler??
Re: Zorunlu dersler??
Merhaba Arkadaşlar benm bir sorum olucak...
Ben liseden tasdiknamemi alarak ayrıldım,sadece 1 sorumlu dersim vardı ihmal yüzünden vermedim...bu sene açıkliseye başvurdum halk eğitim bana sadece o dersinden sınava girip verdiğin zaman mezun olursun dedi.Kaydım aktif edildi ,zorunlu dersler kısmına tıkladım dinkültürü 3,tarih 1 ve tarih 2 die 3 ders var (ortak ders) benşimdi bu dersleri vermek zorundamıyım???1 dersden gireceğim söylenmişti oysaki ve tasdiknamemdede sadece 1 dersimin sorumlu olduğu yazıordu...bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ben liseden tasdiknamemi alarak ayrıldım,sadece 1 sorumlu dersim vardı ihmal yüzünden vermedim...bu sene açıkliseye başvurdum halk eğitim bana sadece o dersinden sınava girip verdiğin zaman mezun olursun dedi.Kaydım aktif edildi ,zorunlu dersler kısmına tıkladım dinkültürü 3,tarih 1 ve tarih 2 die 3 ders var (ortak ders) benşimdi bu dersleri vermek zorundamıyım???1 dersden gireceğim söylenmişti oysaki ve tasdiknamemdede sadece 1 dersimin sorumlu olduğu yazıordu...bilgilendirirseniz çok sevinirim
Gebzesporluyuz...
valla arkadaşım orada zorunlu ders neler warsa vermek zorundasın...
bende 12 krediye ihtiyaçım war. zorunlu dersleri çalışmadan atlatım da geriye alan kredileri kaldı onları da bu sınavda veremezsem 4 yıllığa atacaklar bi de onunla uğraşıcaz
bende 12 krediye ihtiyaçım war. zorunlu dersleri çalışmadan atlatım da geriye alan kredileri kaldı onları da bu sınavda veremezsem 4 yıllığa atacaklar bi de onunla uğraşıcaz
geçen yıl admine attığım mail yalan oldu
bende 4 yıllığa tabii tutulucam 

Take me to the deep oceans!
Arkadaşlar 3 yıllıkların 4 yıllığa geçmesi ile ilgili bangır bangır bağırıyoruz forumda. sizde destek verin birlikte mail dilekçe fax ve atalım. birlikten kuvvet doğar arkadaşlar.
3 yıllıklar olarak aşağıdaki linklerde toplanabiliriz. bir göz gezdirseniz sizin içinde iyi olur;
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=2474
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=2472
3 yıllıklar olarak aşağıdaki linklerde toplanabiliriz. bir göz gezdirseniz sizin içinde iyi olur;
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=2474
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=2472
ben birsey sormak ıstiyorum bız bu zorunlu olan derslerı secmeden baska dersler secıp kredıyı tamamlasak mezun olamayızmı??
benım zorunlu derslerım bunlar ama fizik kimya gözüme zor görünüyor
TARİH - 2
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1
MATEMATİK - 2
YABANCI DİL - 1
YABANCI DİL - 2
FİZİK - 1
FİZİK - 2
KİMYA - 1
KİMYA - 2
MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ - 1
benım zorunlu derslerım bunlar ama fizik kimya gözüme zor görünüyor

TARİH - 2
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1
MATEMATİK - 2
YABANCI DİL - 1
YABANCI DİL - 2
FİZİK - 1
FİZİK - 2
KİMYA - 1
KİMYA - 2
MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ - 1
3 kez girip başarısız olursan dersten muaf olursun. ama fazla merak etme onlar ilk fizik kimya konuları yani çok zor değil.
-
- Uzman
Ya ben bıyolojı 1-2 kımya 1-2 ve fizik 1 derslerını çok rahat verdım
Ama matematıkle başım belada ... Fizik 2 dersı bu donem çaktıgım tek ders olucak ayrıca
Çok kısıtlı bır zamanda çalışmıştım toplam 15 derse son gunlerde fizigi gözden cıkarmak zorunda kaldım ve hıç çalışmadım:S
Şu muaf olma olayını 2 keze duşurseler super olcak ama:D
Sadece matematıkten kursa gıtmeyı duşunuyorum fizik-2 yi elbet verırım calısarak
Ama matematıkle başım belada ... Fizik 2 dersı bu donem çaktıgım tek ders olucak ayrıca
Çok kısıtlı bır zamanda çalışmıştım toplam 15 derse son gunlerde fizigi gözden cıkarmak zorunda kaldım ve hıç çalışmadım:S
Şu muaf olma olayını 2 keze duşurseler super olcak ama:D
Sadece matematıkten kursa gıtmeyı duşunuyorum fizik-2 yi elbet verırım calısarak
Ben de ilk başlarda sayısallardan korkuyordum ancak kimya1-2,fizik1-2,biyoloji1-2,mantık1 gibi dersleri verdim.. bir tek matematiklerden kalıyorum. mat-1den muaf oldum ek sınava girersem eğer mat-2dende muaf oluyorum..
mayıs sınavından sonraki zorunlu derslerim; mat-2,ink tarihi-2,felsefe-2.
mayıs sınavından sonraki zorunlu derslerim; mat-2,ink tarihi-2,felsefe-2.