Yiyecek İçecek ile ilgili MaoL ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
yaman

Yiyecek İçecek ile ilgili MaoL ?

Mesaj gönderen yaman » 03 Haz 2009, 16:46

Arkadaşlar merhaba ;

Öncelikle bu sitede emeği geçenlere teşekkürler. Çok aydınlatıcı şeyler buldum. Bunun yanı sıra benim bir sorunum var ... Turizm bölümü terk biri olarak bulunduğum ilçedeki halk eğitimden maol'a kayıt yaptırdım lakin turizm vb bölümler olmadığı için beni çok farklı ve hiç alakam olmayan bir bölüme kaydetmek zorunda kaldılar. Daha sonra bölüm değişikliği yapmak istedim fakat Yiyecek İçecek bölümüne kayıt yapacak halk eğitim hangisi bunu bir türlü öğrenemedim Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa istanbuldan bana yardımcı olabilirlerse sevinirim...

mavi_buketler
Asistan

Re: Yiyecek İçecek ile ilgili MaoL ?

Mesaj gönderen mavi_buketler » 03 Haz 2009, 16:49

yaman yazdı:Arkadaşlar merhaba ;

Öncelikle bu sitede emeği geçenlere teşekkürler. Çok aydınlatıcı şeyler buldum. Bunun yanı sıra benim bir sorunum var ... Turizm bölümü terk biri olarak bulunduğum ilçedeki halk eğitimden maol'a kayıt yaptırdım lakin turizm vb bölümler olmadığı için beni çok farklı ve hiç alakam olmayan bir bölüme kaydetmek zorunda kaldılar. Daha sonra bölüm değişikliği yapmak istedim fakat Yiyecek İçecek bölümüne kayıt yapacak halk eğitim hangisi bunu bir türlü öğrenemedim Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa istanbuldan bana yardımcı olabilirlerse sevinirim...
Yine bulunduğun bölgedeki halkeğtime gitmen gerekir kayıt yenileme tarihlerinde yapılıyor sanırım bu tür işlemler.
Birde MAOL de bölüme kayıt yaptırman için yeterli sayıda o bölüme başvuru olması lazım diye biliyorum özellikle yüz yüze eğitimler için.

yaman

Re: Yiyecek İçecek ile ilgili MaoL ?

Mesaj gönderen yaman » 12 Haz 2009, 21:27

benim sorunum ne zaman nasil olduğu değil sadece hangi halk eğitimden bu bölüme kayıt yaptırabildiğim ... ilçede turizm vb eğitim kurumları olmadığı için endüstri meslek dallarında kayıt yapıyor Ümraniye Halk Eğitim Merkezi... Konu hakkında bilgisi olanlardan ricam biran önce cvp vermeleri :)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön