tutkiiiiiiiiiiii
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
Re: tutkiiiiiiiiiiii
vazgeçmezdim..bigün geleceğini biliyosam yeterli...
alttaki tutki bi gece evde yalnızsın,elektrikler gitti..hiçbişey izleyemiyosun,dinleyemiyosun tüm aletlerin sarjı bitmiş neyse uykunda yok.kafayı yemek üzeresin kendi kendine falan konuşmaya başlamak üzeresin can sıkıntısından bu durumdan kurtulmak için elektrikler hala yokken napardın
alttaki tutki bi gece evde yalnızsın,elektrikler gitti..hiçbişey izleyemiyosun,dinleyemiyosun tüm aletlerin sarjı bitmiş neyse uykunda yok.kafayı yemek üzeresin kendi kendine falan konuşmaya başlamak üzeresin can sıkıntısından bu durumdan kurtulmak için elektrikler hala yokken napardın
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
Tutki dedigın sey oldu ama sen vazgecmedin osenın aılen istemedı dıye senden vazgeçti naparsın
açağıl
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
karşı taraf hiç sevmemiş demektir o zaman..bu durumda sitem beddua gereksizdir oda bigün aşık olur elbet..bende bi süre acı çeker sonra hayata geri dönerim.sonra ben gerçek aşkı bulduğumda ben mutluyken o acı çekiyo olur.bunu görmek yeter bana...................
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
canaslı sen benim soruma cevap vermemişsin ama
-
- Asistan
Ev telefonundan sevgilimi arardım,sabaha kadar beni dinliyebileceğini bildiğim için sorun yokbayan_esinti yazdı:vazgeçmezdim..bigün geleceğini biliyosam yeterli...
Alttaki tutki sevgilinle bir adaya gezmeye gittin fırtına çıktı eve dönemedin ne yapardın?
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
eve dönmenin mutlaka bi yolunu bulurdum tehlikeli bi durum çünkü
peki sen alttaki tutki böyle bişey oldu naparsın?
peki sen alttaki tutki böyle bişey oldu naparsın?
-
- Asistan
İstemeyen benim ailem mi?Canaslı yazdı:Tutki dedigın sey oldu ama sen vazgecmedin osenın aılen istemedı dıye senden vazgeçti naparsın
Tutki nemi yapardım balkona çıkar etrafı seyrederdim demınkı sorum gercektı basımdan geçti
açağıl
-
- Asistan
Daha baştan beni yarı yolda bıraktığı için bir yandan sevinirim demek benim yol arkadaşım değilmiş.Canaslı yazdı:Tutki nemi yapardım balkona çıkar etrafı seyrederdim demınkı sorum gercektı basımdan geçti
Gereksiz daha çok zamanımı harcamamış olurum.
Zaman gitmelere de alıştırıyor insanı.
Gideni durduramazsın.
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
ya ben bişey yazdım ama yayınlanmadı ya off neyse ben mavi_buketlere katılıyorum.aile bi sebep olmuş onun gözü yoldaymış zaten onu durduramazdın sen...
20 yasında tanıdım onu ama unutamıyorum 26 yasında terkedildim şimdi 29 yasındayım
açağıl
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
6 sene sürmüş ve cidden acı olmuş ya ama hayat devam ediyo ve o unuttuysa sende salla gitsin ya dediğim gibi bigün oda sever oda yaşar o burukluğu o zaman helalleşmek için bulur seni ama o zamana kadar ne yap et unut bence ona karşı bi zaafın kalmasın içinde yoksa kıyamazsın ama o sana kıydıktan sonra senin ona bin kat fazla kıyman lazım ya
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
olabilir ya gelmiştir internet böyle bişey işte bi rüzgar savuruyo büyülü bi rüzgar..sonra kapılıyo insan birden ona..etkisinden görmeye bile gidiyo..herşey iyi hoşta bigün internet aradan çıkınca,dünyaya ve gerçeklerine geri dönünce insan,birden gözü korkuyo işte..yanlışmıyım sence?