Lise tasdiknamesi ile AÖL'e kaydolanlar acilen bakın lütfen
Lise tasdiknamesi ile AÖL'e kaydolanlar acilen bakın lütfen
Arkadaşlar ben lise tasdiknamesi ile aöle kaydoldum 2007de. şuan 4. dönem bitti.
Duyduğuma göre lise tasdiknamesiyle gelenler örgün lisede bir dönem okumuş olsalar bile aöle kaydolduklarında +2 dönem hanelerine yazılıyormuş. mesela lise-1'in ilk döneminde ayrılsanız bile aöle kaydolunduğunda öğrenci aöle +2 dönem ile başlıyormuş. sizde de böyle mi oldu ?
Ben örgün liseden 1. sınıfta ayrıldım ancak aöle kaydolduğumda dönem yazılmadı bana. sadece aölde kazandığım 4 dönem var.
Sizde nasıl oldu ??
Duyduğuma göre lise tasdiknamesiyle gelenler örgün lisede bir dönem okumuş olsalar bile aöle kaydolduklarında +2 dönem hanelerine yazılıyormuş. mesela lise-1'in ilk döneminde ayrılsanız bile aöle kaydolunduğunda öğrenci aöle +2 dönem ile başlıyormuş. sizde de böyle mi oldu ?
Ben örgün liseden 1. sınıfta ayrıldım ancak aöle kaydolduğumda dönem yazılmadı bana. sadece aölde kazandığım 4 dönem var.
Sizde nasıl oldu ??
Re: Lise tasdiknamesi ile AÖL'e kaydolanlar acilen bakın lütfen
Bu hata yüzünden belki, 127 kredim olmasına rağmen ek sınava giremeyeceğim ve mezun olamayıp 4 yıllık sisteme geçirileceğim. böyle olması benim için çok kötü olacak...
Slm arkadasım ben normal lıseyı 1 sınıfın yarısında bıraktım bır dahakı sene tekrar 2 donemde kaydoldum dınlendım dıyelım ve bendede okulda okudugum 1 dönem sayıldı +2 olarak basladım
KaraLamaya çaLışanı siLeriMmm..! 

Tam olarak anlamadım ilk yazıldığında 1. sınıfın yarısında bıraktın. sonraki yıl ise 2 dönem gittin örgün liseye değil mi ? sonrada aöle yazıldın yani..£sroock yazdı:Slm arkadasım ben normal lıseyı 1 sınıfın yarısında bıraktım bır dahakı sene tekrar 2 donemde kaydoldum dınlendım dıyelım ve bendede okulda okudugum 1 dönem sayıldı +2 olarak basladım
ilk olarak örgün lisedeydim 1 dönem bitti.2 dönem basında bıraktım... ve gecen sene yani bıraktıgımdan 1 sene sonra aöl 2 döneminde acık lıseye kayıt oldum ve dönemim 2 gozukuyrdu .. suan ise ;
Toplam Dönemi : 4
AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Durum bu arkadasım
Durum bu arkadasım

Anladım,teşekkürler..£sroock yazdı:ilk olarak örgün lisedeydim 1 dönem bitti.2 dönem basında bıraktım... ve gecen sene yani bıraktıgımdan 1 sene sonra aöl 2 döneminde acık lıseye kayıt oldum ve dönemim 2 gozukuyrdu .. suan ise ;
Durum bu arkadasım
Rica.. 

Ben size daha ilgincini söyleyeyim ben örgün okulda bırakın bir dönem okumayı toplasan 1 ay bile gitmedim ama açıkliseye direkt 3. dönemden başladım... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
heheeh 2. dönem olması normal olrdu 1 gun gtsen bıle olurda 3 donem olarak baslaman baya ılgınc

Ben 1 yılı tam bitirmiştim yani 2 dönemide okumuştum bende de +2 dönemdi ve ben meslek okuduğum için direk lise 2 den başladım sınıf arkadaşlarım yazıldıklarında 2 dönem yüzyüze eğitim görmemişler ama ben tasdiknameyle yazıldığım için ilk sene eğitim görmeye başladım çok karışık bunlar yaa 

Evt bende direkt 10. sınıftan başladım 9 dan başlayanlar genelde ortaokul diplomasıyla yazılanlar bizim sınıftaki öğrencilerin çoğu iki sene 9. sınıf okuyup atılanlar ve örgün okulda kazandıkları en az 30 kredi ile maöl ne başlamışlar bense okulu 1. ayda bıraktığımdan sadece 6 kredi ile başladım bu benim için çok dez avantaj oldu ama diğer arkadaşlarımı kredilerde solladım işte azmetmek bu işte bütün arkadaşlara tavsiyem açık liseliler hor görülür diyenlere cevabınızı böyle verin 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- Son Osmanlı
- Çırak
Nasıl Şimdi benim Aol'da okuduğum dönem 2 inş kredim yüz yüze eğitimde bitince tamamlanıcak, ben şimdi mezun olamıcammı ? 

Devlet-i Ebed Müddet دولت عالیه عثمانیه
Bastığın Yerler OSMANLI Toprağıdır ! !
Bastığın Yerler OSMANLI Toprağıdır ! !
O nasıl oluyo arkadaşım mezun olmayı düşünüyosun aölde 2 dönem okudum diyosun kafam karıştı :S 

emrah nasıl oldu öyle bişey ya...bende örgün eğitimde 1 ay okudum ama 1. dönemden başladım şuan 4. dönem bitti 110 kredim var ek sınav olurda 5. dönem diye deiştirirlerse yada bi olanak sağlarlarsa bende bu yıl mezun oluyorum
Take me to the deep oceans!
Yasemin yazdı:emrah nasıl oldu öyle bişey ya...bende örgün eğitimde 1 ay okudum ama 1. dönemden başladım şuan 4. dönem bitti 110 kredim var ek sınav olurda 5. dönem diye deiştirirlerse yada bi olanak sağlarlarsa bende bu yıl mezun oluyorum
Yasemin, şu an bu forumda aynı durumda olan iki kişiyiz. ben umutluyum ek sınav olacak ve bizlerde girebileceğiz.. sen de sürekli mail ve dilekçe yollarsan sevinirim.. ben yolluyorum hep. umarım dikkate alırlar.