Selamlar arkadaşlar
Mayıs sınavı ile 32 kredim kaldı açık lisede alan kredimide tamamladım şu anda 84 alan kredim var.Başarısız 5 dersim var.Din,geometri,inkilap tarihi, ve birde edebiyat 8 ama ondan muaf olmuşum.Şimdi soruma gelirsek ben ocak ayında yapılacak sınavda çok basit dersler seçmek istiyorum ve şu başarısız derslerden hangilerini vermek zorundayım onu merak ediyorum kayıt olduğumda alanım tm idi şu anda ts. geometriyi vermek zorundamıyım ? alan dersi olarak gözküyor.Bildiğim kadarıyla ortak dersleri vermek zorudnayım.Birde basit ve krediside pek düşük olmayan ders tavsiyeleriniz bekliyorum böyle genel kültürüm'le çözebileceğim sorular çıkabilecek bir ders. tavisyelerinizi bekliyorum
Zorunlu dersler
Re: Zorunlu dersler
Öğrenci girişinde zorunlu dersler yazıyor orayı tıkla bak oradaki derslerin hepsini vermen lazım veya muaf olman...
zorunlu derslerin hangileriyse onları vermek zorundasın yada muaf olmaz lazım o derslerin zorunlu dersler bölümünden silinmeden mezun olamazsın

Yani başarısz derslerdeki dersleri vermek zorunda değilim ? yanlızca zorunlu dersleri öylemi ?
basarısız derslerin aynı zamanda zorunlu derslerinde varsa vermek zorundasın yoksa değilsin zaten muaf olmuşsundur birde kredilerinin tamam olması lazım

-
- Yardımcı Uzman
arkaşlar benm anlamadığım bişey var mezuniyet şartında diyoki krediyi tammlıcaksın alan derslerinde en az bir defa girmiş olucaksın dil ve anlatımdan muafiyet yok ben yanlış anlamamışım demi kredini tammlasan bile dil analtım hariç diğer alanlardan geçemesen bile bir defa girdiğin zamn bitirirmisin ama tabi ortakları geçmiş yada muaf olucaksın benm sorum alan içindi geçmem zorunluluğu yok yani bir defa girmen yetermi dil anlatım hariç
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
corleone1919 yazdı:arkaşlar benm anlamadığım bişey var mezuniyet şartında diyoki krediyi tammlıcaksın alan derslerinde en az bir defa girmiş olucaksın dil ve anlatımdan muafiyet yok ben yanlış anlamamışım demi kredini tammlasan bile dil analtım hariç diğer alanlardan geçemesen bile bir defa girdiğin zamn bitirirmisin ama tabi ortakları geçmiş yada muaf olucaksın benm sorum alan içindi geçmem zorunluluğu yok yani bir defa girmen yetermi dil anlatım hariç
Ortaklardan 3 kez kalırsan muaf olursun. alan derslerinden ise 1 kez sınava girmen yeterli.
-
- Yardımcı Uzman
eyw fays
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.