bişey yapmam o yoluna ben yoluma devam ederim..
Sen Olsan Ne Yaparsın?
Re: Sen Olsan Ne Yaparsın?
sen baya takmışsın bu aldatma konusuna
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
sanki kendisi sormuşşşşCetin yazdı:yaren soru sormamışsın
ben sorayım bari siyah -beyaz
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
ben ona söyleme amaclı yazdım yani yoksa soracaktımsumeyye yazdı:sanki kendisi sormuşşşşCetin yazdı:yaren soru sormamışsın![]()
ben sorayım bari siyah -beyaz![]()
beyaz diyeyim bari
alttaki çok yorgunsun dinlenmek için naparsın

bende şimdi soruyum bari 
alttaki tatil için Türkiye'de nereyi seçerdin??
alttaki tatil için Türkiye'de nereyi seçerdin??
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
Alanya..
alttaki aceleyle gidiyorsun bir yere yetişeceksin. otobüse bindin cüzdanı unutmuşun. ne yaparsın?
alttaki aceleyle gidiyorsun bir yere yetişeceksin. otobüse bindin cüzdanı unutmuşun. ne yaparsın?
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
ne yapcam pasa pasa geri dönerim eve
alttaki yeni aldığın cep telefonun calınsa ne yaparsın?
alttaki yeni aldığın cep telefonun calınsa ne yaparsın?

Ben soruyum bari soruyu
Canından çok sevdiğin birisi var onunda seni sevdiğini öğreniyosun ve çıkıyosunuz sonra senden ayrılıyo saçma sapan bi bahaneyle pes etmeyip tekrar çıkmayı mı denersin yoksa ne hali varsa görsün mü dersin?
Canından çok sevdiğin birisi var onunda seni sevdiğini öğreniyosun ve çıkıyosunuz sonra senden ayrılıyo saçma sapan bi bahaneyle pes etmeyip tekrar çıkmayı mı denersin yoksa ne hali varsa görsün mü dersin?
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
cnm ya ben bu hikayeyi bi yerden hatırlıyorum ya
tecrübelerime dayanarak söylüyorum biten bi aşka tekrar başlamamak gerekiyo şuan ben yaşıyorum bol bol hayal kırıklığı oluyo.bu günlerini özlersin bence.tabi bellide olmaztam terside olabilir ama soruya cvbım ne hali varsa görsün
peki alttaki arkadaşım,sevgilin yapma dediklerini inadına yapıyo ve bana güven lütfen diyo ama senin içindeki huzursuzluk yüzünden,sevgilinin çevresi ve geçmişi yüzünden ona bi türlü güvenemiyosun..sen olsan ne yapardın bu durumda

tecrübelerime dayanarak söylüyorum biten bi aşka tekrar başlamamak gerekiyo şuan ben yaşıyorum bol bol hayal kırıklığı oluyo.bu günlerini özlersin bence.tabi bellide olmaztam terside olabilir ama soruya cvbım ne hali varsa görsün
peki alttaki arkadaşım,sevgilin yapma dediklerini inadına yapıyo ve bana güven lütfen diyo ama senin içindeki huzursuzluk yüzünden,sevgilinin çevresi ve geçmişi yüzünden ona bi türlü güvenemiyosun..sen olsan ne yapardın bu durumda
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
güzel bi şekilde konuşur.durumu anlatırım.baktım aynı şeyleri tekrr yapıyorsa ayrılırım.
alttaki sen söyle bi arkadaşınla aran çok iyi öyle böyle değil can ciğersiniz.sen bütün sıkıntı ve sırlarını ona anlatıyosun.her türlü şeyde ona danışıyosun.ama o arkandan gıybet yapıyor kuyunu kazıyormuş.bunu öğrenince ne yaparsın.
alttaki sen söyle bi arkadaşınla aran çok iyi öyle böyle değil can ciğersiniz.sen bütün sıkıntı ve sırlarını ona anlatıyosun.her türlü şeyde ona danışıyosun.ama o arkandan gıybet yapıyor kuyunu kazıyormuş.bunu öğrenince ne yaparsın.
YANİ BU KADARI PES ÇÜNKÜ BÖYLE BISE YASADIM O SAHSIYETIN TEL NOSUNU MSN ADRESİNİ OTURDUGU MAH.HERKEZE DAGITTIM VE YANINA GIDIP BUTUN BUNLARIN BEEN YAPTIGIMI VE SEBEBINI SOYLEDIM O GUN BU GUNDUR O KISIYI TANIMIYORUM
HEY ALTTAKİ SEVGİLİN ARKANDAN İŞ CEVIRIYO SENDE BUNU FARKETTIN NE YAPARSINNNN
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
mezarını kazdırırdımMELEİM yazdı:YANİ BU KADARI PES ÇÜNKÜ BÖYLE BISE YASADIM O SAHSIYETIN TEL NOSUNU MSN ADRESİNİ OTURDUGU MAH.HERKEZE DAGITTIM VE YANINA GIDIP BUTUN BUNLARIN BEEN YAPTIGIMI VE SEBEBINI SOYLEDIM O GUN BU GUNDUR O KISIYI TANIMIYORUM
alttaki bu konu üzerinde sen ne yapardın ?
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...